MatePad 11.5 2023 alınır mı?

O zaman Air modelleri için olan kılıfları da alsam olur gibi. Bu arada MatePad 2023 11.5 inc modeline ne kadar süre yazılım desteği verilecek bilginiz var mı?
Hocam o konu çok karışık. Huawei'nin tek eksiği güncelleme konusu. Güncelleme listesinde olan cihazı bi anda listeden çıkarabiliyor, güncellemeleri aylarca geciktirebiliyor vs... 3 ay önce falan bana HarmonyOS 4.2 geldi, onun dışında belki 2 defa güvenlik güncellemesi gelmiştir. Bazı cihazlara bunlar bile gelmiyor. O yüzden güncelleme olayına pek güvenmeyin... Siz cihazı ne için kullanacaksınız?

Film dizi (IPTV), YouTube ve bazen ofis işleri için

Güncelleme konusunda bu kadar güvensiz bir ürünü aldığıma şu an pişman olmadım değil açıkçası. Saçma bir politika yani kafaya göre listeden cihaz çıkarmak falan

Son düzenleme:
Guvenlik yamalari bir sekilde gelmeye devam ediyor ama buyuk güncellemeler insanı kanser ediyor hocam. Çin'de yayinlandiktan 7-8 ay sonra anca gelebiliyor Türkiye'ye... Sizin kullanim senaryonuza göre bunlar cok önemli değil zaten, yillarca kullanabileceginiz bir cihaz. Ben tüm akademik hayatimi bu cihazdan yurutuyorum desem yeridir

Guvenlik yamalari bir sekilde gelmeye devam ediyor ama buyuk güncellemeler insanı kanser ediyor hocam. Çin'de yayinlandiktan 7-8 ay sonra anca gelebiliyor Türkiye'ye... Sizin kullanim senaryonuza göre bunlar cok önemli değil zaten, yillarca kullanabileceginiz bir cihaz. Ben tüm akademik hayatimi bu cihazdan yurutuyorum desem yeridir.

Doğrudur hocam, zaten 7.5 fiyatla bu donanıma yakın bir cihaz yok sanırım.

@Peocawe hocam tekrardan selamlar. Şu an da MatePad 11.5 2023 hangi HarmonyOS versiyonuna sahip?

Son düzenleme:
Ürün geldi gerçektende harika bir cihaz. Sesi biraz daha iyi olsaydı tadından yenmezdi. MicroG'yi güvenemediğimden yapmadım. Çok fazla izin istiyor.
Hayirli olsun, sesi yine emsallerine göre iyidir. Microg google hizmetlerinin yerini alacagi icin onun gerek duyduğu tüm izinleri istiyor hocam bir sorun yok yani. Ayrıca microg acik kaynak kodlu bir yazilim, google'dan daha güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…