MatePad kalem temassızlığı nasıl çözülür?

Ha bilmiyorum ben düz Matepad 11 kullanıyorum. Hatta alırken Papermatte olanına falan bakmıştım ama yoktu bunda.
Matepad 11'in bile 2023ü falan filan çıkmış. Genel kitleyi bilmiyorum ama androidlerdeki bu sürekli yeni ürün çıkarma huyunu sevemiyorum. Xiaomi'de falan da vardı bu.
Hocam mümkünse huawei almayın derim . Teknik servis anlamında sorun olursa başınızı çok ağrıtırlar .

Hocam mümkünse huawei almayın derim . Teknik servis anlamında sorun olursa başınızı çok ağrıtırlar .
2 yıl oldu ben alalı :D
Teknik servislik bir işim olmadı ama kullandığım ürünlerde uzaktan destek anlamında favorim şuan. Umarım teknik servislik bir durum da olmaz. Dediğim gibi sürekli olsa donanımsal diyeceğim ama tableti yeniden başlatınca düzelme olayı beni yazılımsalmış gibi düşünmeye itiyor.

Daha önce Huawei telefon ve akıllı bileklik kullandım, canlı destekten bütün sorunları çözüyordum. Akşam saat 12 gibi mail attığımda sabah geri dönüş yapmışlardı. Servisini bilmiyorum ama kampanyaları çok güzel, özellikle de pil kampanyası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı