Çözüldü Mavericks Mac App Store - Aygıtınızda Sorun Var Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CoolDerin

Megapat
Makaleler
5
Merhaba Arkadaşlar,

Sistem:
  • İntel Core 2 Duo
  • ECS G31T-M7 V1.0
  • ATI Radeon HD 4600
  • Mavericks 10.9.5
Mac store ile bir uygulama indireceğim zaman aygıtınızda sorun var demekte.
Ama güncellemelri rahatlıkla indirmekteyim.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Bende aynı anakarta sahibim. Büyük bir ihtimal ethernet girişlerimizde aynıdır. Şuan ethernet üzerinden mi bağlanıyorsun?

Büyük ihtimal Ethernet ve Wi-Fi sıralamasından dolayıdır. Bekle sana ilk önce sana bir kext dosyası vereceğim Ethernet ile ilgili. Bu kexti kurduktan sonra ağ ayarlarından ilk önce bütün yapılandırmaları sil. Sonrasında /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist dosyasını sil ve yeniden başlat. Tekrardan ağ ayarlarını aç ve + işaretine basarak ilk önce Ethernet' i ekle sonrasında Wi-Fi ile ilgili olan yapılandırmayı ekle.

@CoolDerin arkadaşım ayrıca Ağ ayarlarının resmini atar mısın?

ASUS Wireless Utilty ile mi?
Sistem Tercihlerindeki Ağ Ayarlarındaki mi?

Sistem Tercihlerindeki Ağ Ayarlarındaki bölümün resmini istiyorum.

Resimleri getirdim.
IP adresini falan sansürledim.

Dosya Ekleri

• agizlencesi.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 110
Resimde galiba sıkıntı var, görünmüyor.

Kusura bakma Chrome' nin azizliğine uğradım. Bekle hemen bir kext upload edeceğim. Kext' i kurunca yeniden başlat.

AtherosL2Ethernet.kext

Buyur arkadaşım. Bu kexti indirdiksen sonra kur ve yeniden başlat.

Büyük ihtimal Ethernet ve Wi-Fi sıralamasından dolayıdır. Bekle sana ilk önce sana bir kext dosyası vereceğim Ethernet ile ilgili. Bu kexti kurduktan sonra ağ ayarlarından ilk önce bütün yapılandırmaları sil. Sonrasında /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist dosyasını sil ve yeniden başlat. Tekrardan ağ ayarlarını aç ve + işaretine basarak ilk önce Ethernet' i ekle sonrasında Wi-Fi ile ilgili olan yapılandırmayı ekle.

NetworkIntefraces.plist diye dosya bulamadım.
Dipnot: Ben Chameleon Bootloader kullanıyorum.

Resimde galiba sıkıntı var, görünmüyor.

Kusura bakma Chrome' nin azizliğine uğradım. Bekle hemen bir kext upload edeceğim. Kext' i kurunca yeniden başlat.

AtherosL2Ethernet.kext

Buyur arkadaşım. Bu kexti indirdiksen sonra kur ve yeniden başlat.

Bu kext dosyasını kurdum ama sonuç hüsran.:hasta:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı