Maveriks yüklerken takılıyor

Saidhanli

Megapat
Daha fazla  
Mavericks 10.9.1 yüklerken takılıyor.
HP pavilion g6 1335st

inceleyeceğim teşekkürler

maalesef yine aynı yerde takılıyorum

Bugün yosemite 10.10 denedim ondada takılıyor ayni pencere

Tekrar deneyeceğim teşekkürler

Nasıl ulaşacağım bahsettin yere

Buldum denedim ama yine ayni yerde takılıyor

Arkadaşlar en son hata Şekli bu oldu
Cpus=1 denedim
İnjectİntel ve karnel PM Patch Kodlarını da değiştirdim
USB fix işreyetleyerek denedim
En sonrada usb içerisinden 10.10 klasörünün içerisini kext lerini silerek denedim o zaman da boot ekranından sonra yüklemeye geçtiğinde pc restlemeye başlıyor.

@Recep Baltaş
Lütfen yardım.

HP pavilion g6 1335st
Intel İ3
4gb ram
Grafik AMD Radeon

Bu arada bu sorunu Yosemite 10.10 da yasıyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    506,1 KB · Görüntüleme: 299
Genel klasöründe bulunan config.plist dosyasını USB belleğe atarak denermisin, EFI —> CLOVER klasörüne ve dosya değişikliğini onaylayın. Windows üzerinden dosya değişikliği yapmak için Transmac adlı programı kullanabilirsiniz.
Bu dosya her tür pc boot edebilmesi için editlenmiştir. Açılışta hiçbir ayar değiştirmeden sistemi açın. Kurulu sistemi açmak için USB den boot edin ve Yosemite kurulu diski seçerek sistemi açmaya çalışın. Sorunsuz açılırsa güncel Clover Bootloader kurup aynı config.plist dosyasını sistemdeki EFI —> CLOVER klasörüne atın ve dosya değişikliğini onaylayın. Daha sonra config.plist editlenmesi gerekirse sisteminize göre editleyin.

www.mediafire.com: genel

Evet sonunda Maverics kurulum ekranına geldim. Fakat dil seçimi yaptırtmadı ve ben yüklemeye başladım. Daha sonradan dil ekranı gelirmi veya dil sorununu çözebilirmiyim @DJ Rush

@DJ Rush öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Ben OS X kurulumunu bitirdim. Son olarak Clover i yüklemek kalmıştı fakat farkında olmadan diz üstü bilgisayarımın şarj adaptörü çıkmış ve şarjı aniden bittiği için kpandı ve tekrar USB den Boot ederek OS X i açtım parola ekranına kadar geldim parolayı girdim, 15dk oldu hala bekliyorum. Meşgul işareti var ve bekliyor???

Bu arada en son ekran dilini düzelttim. Onun için güncelleme yapıyor olabilirmi??

15dk bekelemesi anormal. Bu durumla karşılaşmadım hiç, sistemin çökmüş olabilir ani kapanmada bu arada dil değişikliği de yapıyormuş zaten yarım kalıp sistem kapanınca sorun olmuştur muhtemel. Güvenli mod olarak açmayı dene ve dil değişikliğini tamamlayabiliyorsan tamamla olmadı sıfır kurulum uğraşmaya gerek yok, 15 dk kurlum süresi bu sorunla uğraşmak ise saatler sürebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…