Mavi ekran DPC_WATCHDOG_VIOLATION

Agat

Femtopat
Selamlar
Sistem özellikleri
AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor
8 GB RAM
ASUS TUF B450M PLUS GAMING
2 Haftadır bilgisayarım kendi kendine donuyor ve mavi ekran veriyor. Oyun oynarken de olabiliyor bu müzik dinlerken de video izlerken de hatta bilgisayarı açar açmaz bile oluyor çok sık üst üste. Bilgisayarı toplayalı 7 ay falan oldu Antalaya'da yaşıyorum ve bilgisayar ilk defa sıcak görüyor ondan olabilceğini düşündüm fakat CPU sıcaklığı 40 50 derece arasında bana normal gibi geldi. BIOS güncel ve format falan da attım geçmedi. Mavi ekran gelince hata kodunda DPC_WATCHDOG_VIOLATION yazıyor İnternet'ten biraz baktım ısınmadan olabilirmiş ama dediğim gibi CPU sıcaklığı da normal geldi bana havanın iyi olduğu günlerde de dondu. CPU fan 1200 1600 RPM'de geziyor ama bazen bir anda 100 150'ye düşüyor arada sorun fan da olabilir mi? CPU soğutucusu alsam işe yarar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı