Çözüldü Mavi ekran hataları nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

syntaxis

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Minidump Rapor Linki
https://1drv.ms/f/c/765492d3e7dc754d/EsU-uEc9as9GrKrcSuh4t-UBffwzEyGiRWurt56ekPn-Qw?e=03A7hb
RAM
16,0 GB (kullanılabilir: 15,6 GB)
SSD veya HDD modeli
NVMe WD PC SN740 SDDPNQD-512G-1002
Ekran kartı
Intel UHD Graphics | NVIDIA GeForce RTX 4060
Anakart
Asus ROG Strix G16 (2023) G614JV
İşlemci
13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13650HX 2.60 GHz
Selam. Haziran'ın başından beri dört kez mavi ekran hatası aldım. Her birine ait minidump dosyalarını OneDrive'a yükledim. Dosyaları analiz edip problemi bulabilir misiniz? Yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

Çözüm
Tüm minidumplar ekran kartı kaynaklı görünüyor, bir tanesinde DirectX çökmüş.
Ekran kartı driverınızı DDU ile kaldırıp temiz bir sürücü kurulumu yapın. Ayrıca DirectX güncel mi onu da kontrol edin.

Ekran kartı driverınızı DDU ile kaldırıp temiz bir sürücü kurulumu yapın. Ayrıca DirectX güncel mi onu da kontrol edin.

Çözüm

Müsait olduğumda yapacağım, çok teşekkür ederim.

Merhaba, söylediklerinizi yaptım birkaç gün önce. Şu ana kadar herhangi bir mavi ekran hatası veya başka bir hata almadım. Bilgisayar da daha kararlı ve hızlı çalışıyor gibi. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Rica ederim ne demek. Sorun hallolduysa işinize yarayan mesajı çözüm olarak işaretleyebilirsiniz, umarım tekrar yaşamazsınız. Yaşarsanız tekrar yardımcı oluruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı