Mavi ekran hatası

yigiternn

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 ay önce 2. elden bir sistem topladım ve sistemimi uzay kasa olarak kullanırken herhangi bir ısınma sorunum yoktu. En azından belirli bir süreliğine FPS dropları girmeye başladığında ucuza bir kasa aldım ve içine montajladım. Termal macunlarını yeniledim ve kasanın içine ekstra bir fan koydum. 1 hafta sorunsuz idare etti. Daha sonra ise oyuna girdikten 15-20 dakika sonra kasadan bip bip bip diye kısa kısa sesler gelmeye başladı. Daha sonra sustu ve tekrar aynı ses geldi. Daha sonra da mavi ekran yedim fakat açılışta herhangi bir sorun olmuyor. Oyuna girdiğimde veya çok fazla zorladığımda böyle oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD/SSD'yi HD Tune yazılımı ile "error scan" testi yap. HD Tune ile "health" sekmesini paylaş.

HDD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerine bakın. HDD Sentinel yazılımı ile S.M.A.R.T değerlerini paylaş.

Sistem özelliklerin nedir?

Ekran kartı sürücünü güncelle. Güncellemeyi bilmiyorsan söyle yardım edelim.

"sfc /scannow" rehberini uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı