Mavi ekran hatası

BLueMooN19

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2015
Mesajlar
296
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar durduk yere hiçbir şey yokken haftada 1-2 kez mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosyasını içindekileri rar ile sıkıştırıp upload ettim. Ben fazla anlamıyorum. Bu konuda anlayan birisi mavi ekran hatasının nedenini belirtirse sevinirim.
Şimdiden yardımı dokunan herkese teşekkürler.

Minidump klasörü:
MEGA
 
Kardeş pc eğer masaüstü ise ram'leri kontrol et silgi ile ramlerin alt taraflarina yavaşça surt ki ramde biriken statik elektriği alsın eğer dizustuyse garantisi bittiyse yap bitmediyse yapma eğer önemli datalarin (dosyaların programların oyunların vs) bir usb bellek veya harddiske at ondan sonra pc nin sistem gereksinimlerine bak eğer bilmiyor an illa bilmek şart değil ben burda küçümseme yapmıyorum baktıktan sonra sistemine uyumlu windowsu kur programların attığın (usb harddisk,bellek) onu pc ne bağlayarak kur tabii programlardan önce sürücüler muhtemelen windowsu sıfırdan kurduğunda kablosuz ağ driverini tanimayacaktir sende yerel ağ (ethernet kablosu) yardımıyla driverleri kur sonra programları kur ben d riverleri c ye kuruyorum c ye kurulur normal dede programları kurarken setupta iki tane radyo dugmesi (tıklama balonu) typical ve custom diye sen customu seç orda ışte yazacaktır örnek veriyorum (C:\Program Files\WinRar) bu verdiğim ornekti oyle onun yerini gozata tiklayarak d yi sec oradaki yeni klasor butonuna tiklayarak yeni klasor olustur ve onun icine kur sonra klasorun isimini degistirirsin (FORMAT ATARKEN DISKLERI BICIMLENDIR SIL TEK BİR DISK OLSUN YENI DISK OLUSTURA TIKLA ORADAKI DEGERI 100.000 MB YAP BU 100.000 MB'LIK ALAN SISTEMI OLUSTURACAK UNUTMA FORMAT ATARKEN EN USTTEKI DISKIN BIR ALTINDAKI DISK C DISKIDIR HER ZAMAN) Kardeşim benim bildiklerim bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Hadi Hayırlı Ramazanlar...
 
Bilgisayar masaüstü fakat format atamam. Harddiskte çok belgelerim var ve yedekleyecek başka bir harddiskim yok. PC 'nin fazla ısımasıyla olabilir işlemci overclocklu ve stock soğutucu ile kullanıyorum. Fakat 1 yıldır böyle kullanıyorum hiç bir sorun olmadı son 3-4 haftadır böyle bir mavi ekran alıyorum. İşlemci termal macununu değiştirmeyi deneyeceğim.
O verdiğim minidump dosyasının içinde nedeninin ne olduğu yazmıyor mu ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı