Mavi ekran hatası

Azad Saydın

Centipat
Yer
Rotterdam
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PC aldım. Driver'ları yükledim, yeniden başlatma yaptım, yaklaşık 30 DK bekledim mavi ekran verdi. Bir şeye basmadım tekrar açılma erkanına geldi yaklaşık 10 dk dır bekliyorum, yine aynı ekranda bir sorun mu var bir şeyi yanlış mı yükledim? Lütfen bana yardım edin, kaç dk daha bekleyeceğim? Yanlış bir şey mi yükledim?

Driver'ları Driver Booster, Driver Easy gibi bir yükleme programıyla yüklediyseniz bilgisayara format atın bir daha da kullanmayın. Bilgisayarı açabilirseniz:

Driver'ları Driver Booster, Driver easy gibi bir yükleme programıyla yüklediyseniz bilgisayara format atın bir daha da kullanmayın. Bilgisayarı açabilirseniz:

Hocam Driver Booster ile yüklemiştim, şimdi biraz daha bekleyeceğim eğer açilmazsa format atip kendim yükliyim.

Driver Booster kullanmayın diye kitap yazacağım ileride. Kullanmayın şu illeti, format atın ve ebediyen kullanmayın.

@Yiğitt35 dostum etiketlediğin ustalardan bir tanesi emekliye ayrıldı. Diğerini de ben işin içinden çıkamazsam etiketliyorum zaten. Etiketlemen iyi oldu o da gelsin baksın, ustasıdır bu işin. @Murat5038

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı