Mavi ekran sonrası aniden kapanma

nanVic

Kilopat
Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor'' diye bir mavi ekran hatası verip kapanıyor ve tekrar açılıyor bu sorunu nasıl çözebilir? Format denedim olmadı.

TECHNOPAT.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyalarım : > KK.rar <
Bilgisayarınız HP mi?
Hayır casper.

Bilgisayara format attım fakat sorun format ile çözülmedi.

Minidump: KK.rar

Oyun oynarken 3-4 saniyeliğine donuyor ve kapanıp mavi ekranda böyle bir hata veriyor. HDTune taraması yaptım, sorun gözükmedi. Format attım, sorun çözülmedi. Ne yapmam gerekiyor?

Minidump: Minidump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir hata aldım
BIOS dan ME Configuration ayarlarını yapdım dediğiniz dosyayı indirdim upgrade yapdm hata verdi
http://www.ecs.com.tw/extra/100series_kabylake/evo/H110M4-C2H/H110M4-C2H_EVO.zip
ECS 100 Series MBs support Intel Kaby Lake Processors
Step 2'den sonra olanları izleyip uygulayın en başta verdiğim dosya ile.

Sonrasında bunu indirip BIOS'u güncelleyin.

Windows güncel değil RS4'e güncelleyin. 1 tane RAM akılı olduğu gözüküyor eğer DIMM 1'de değilse DIMM 1'e takın.

Bilgisayar açılmıyor dedin adımları yapdigdam snra
Böyle bir hata aldım
BIOS dan ME Configuration ayarlarını yapdım dediğiniz dosyayı indirdim upgrade yapdm hata verdi
http://www.ecs.com.tw/extra/100series_kabylake/evo/H110M4-C2H/H110M4-C2H_EVO.zip
ECS 100 Series MBs support Intel Kaby Lake Processors
Step 2'den sonra olanları izleyip uygulayın en başta verdiğim dosya ile.

Sonrasında bunu indirip BIOS'u güncelleyin.

Windows güncel değil RS4'e güncelleyin. 1 tane RAM akılı olduğu gözüküyor eğer DIMM 1'de değilse DIMM 1'e takın.

Reboot and Select proper Boot Device or Insert boot media in selected boot device and press a key dio tuşlara basmak birşey yapmıyor
Böyle bir hata aldım

Reboot and Select proper Boot Device or Insert boot media in selected boot device and press a key dio tuşlara basmak birşey yapmıyor
Düzelttim bios dan otomatik win 7 seçmiş win 8.x / 10 seçeneğini seçip başlattım bilgisayar açıldı eskiden bilgisayar açılırken Casper yazıyordu artık ECS logosu ile başlıyor sanırım anakartım tekrar sorun olursa dönüş yapacağım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı