Mavi ekran sonrası aniden kapanma

nanVic

Kilopat
Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor'' diye bir mavi ekran hatası verip kapanıyor ve tekrar açılıyor bu sorunu nasıl çözebilir? Format denedim olmadı.

TECHNOPAT.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor'' diye bir mavi ekran hatası verip kapanıyor ve tekrar açılıyor bu sorunu nasıl çözebilir? Format denedim olmadı.

Eki Görüntüle 352743
Format denedim olmadı derken bahsettiğiniz durum format attınız düzelmedi mi? yoksa format atamadınız mı? Sorunu biraz daha açık yazarsan daha kolay olur :)

Format attım sorunun düzelmesi ümidi ile fakat sorun devam etti, oyun oynarken bi anda oyun donuyor ve birkaç saniye içerisinde bilgisayar bu hatayı verip kendini yeniden başlatıyor.

Minidump dosyalarını paylaşmamışsınız.

Ayrıca aldığınız hata sistemin çalışması için gerekli bir hizmet kapatıldıktan sonra çıkıyor. Bilgisayarınızda yüklü olan programları yazın.

Minidump nasıl göndereceğim bilmiyorum. C Diskindeki minidump klasöründe sadece 1 tane belge var, yüklü olan programlar formattan sonra PUBG ve Rust oyunu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı