Blodoks
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus ROG Strix Z790-F Gaming WIFI II Intel Z790 Soket 1700 DDR5 8000(OC)MHz
Intel(R) Core(TM) i9-14900KS 3.20 GHz
Asus TUF GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X 384Bit DX12 DLSS 3
Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 DDR5
Kingston KC3000 2TB 7000/7000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk
Asus ROG Strix LC III 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Asus TUF Gaming 1200W Gold 80+ Gold Full Modüler Power Supply
ASUS ROG Hyperion GR701 Full Tower Kasa
- Meslek
- Gemi Makine Mühendisi
- Minidump Rapor Linki
- https://we.tl/t-uvZvEFoSaP
Merhaba,
Kendim topladığım sistemde bazı sıkıntılar yaşıyorum.
Öncelikle bilgisayar kapalı durumdayken anakart üzerindeki logonun ışığı düzensiz parlama yapıyor. Bilgisayar açıldığında bu durum normale dönüyor. Videosu;
we.tl
PUBG oynarken birkaç kez mavi ekran hatası aldım.
RDR2 oynarken birkaç kez oyunun birden kapandığını ve hiçbir hata vermeden Windows'un normal devam ettiğini gördüm.
Chained Together oyununu asla açamıyorum. Görselini paylaştığım hatayı veriyor garip bir şekilde. Çeşitli sorun giderme yöntemleri denemdim DX11-12 uyumluluk vs. ve bu oyunu açmaya çalışırken aldığım hatayla birlikte zaman zaman bilgisayar donuyor restart atmak zorunda kalıyorum.
Minidump dosyalarının linkini de ekledim. Bu tarz sorunlar nereden kaynaklanıyor olabilir?
Kendim topladığım sistemde bazı sıkıntılar yaşıyorum.
Öncelikle bilgisayar kapalı durumdayken anakart üzerindeki logonun ışığı düzensiz parlama yapıyor. Bilgisayar açıldığında bu durum normale dönüyor. Videosu;
WeTransfer | Send Large Files Fast
The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.
PUBG oynarken birkaç kez mavi ekran hatası aldım.
RDR2 oynarken birkaç kez oyunun birden kapandığını ve hiçbir hata vermeden Windows'un normal devam ettiğini gördüm.
Chained Together oyununu asla açamıyorum. Görselini paylaştığım hatayı veriyor garip bir şekilde. Çeşitli sorun giderme yöntemleri denemdim DX11-12 uyumluluk vs. ve bu oyunu açmaya çalışırken aldığım hatayla birlikte zaman zaman bilgisayar donuyor restart atmak zorunda kalıyorum.
Minidump dosyalarının linkini de ekledim. Bu tarz sorunlar nereden kaynaklanıyor olabilir?