Çözüldü Mavi ekran verdiktan sonra bilgisayarda performans düşüşü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

kadir_38

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/15sBGNA7XQUXUB1MkJFMUzaa7Yt4sDL6O/view?usp=sharing
RAM
4GB
Ekran kartı
RX 580 8GB
İşlemci
i5 2400
Gece oyun oynarken bir anda mavi ekran geldi bilgisayar kendini yeniden başlattı, ne olduğunu anlamadım fazla önemsemedim bilgisayarı kapattım, bu sabah tekrardan oyun oynamak istediğimde oyunun açılış süresinin 10 kat arttığını ve FPS değerlerinin aşırı düştüğünü gördüm. Normalde arkada oyunu AFK bırakıp YouTube'da falan gezinirdim, mavi ekran hatasından sonra bilgisayarın masaüstüne gelmesi neredeyse 1-2 dakika sürdü Google'a bile giremedim. Ekran kartı ve işlemci kullanımında herhangi bir anormallik yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

asdas.PNG

Çözüm
Sistemde olan disklerin hepsini sök. Sonra sağlam ve sıfır bir disk takıp format at.
Sonrada gelişmeleri bildir.
AMD ekran kartını DDU ile sil.
Sonra buradan işletim sistemine göre olanı indir yükle.

Disk testleri yap ve sonuçları yolla.
BIOS update et.

Ünlem olan için donanım kimliklerini yolla.

Özür dilerim siteye giriş yapmadığım için mesajnızı geç görmüşüm.

Ünlem işareti olanın donanım kimliği:
PCI\VEN_8086&DEV_1C3A&SUBSYS_844D1043&REV_04

Disk testleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartının driverini silip tekrar yükledim.

Son düzenleme:
Sistemde olan disklerin hepsini sök. Sonra sağlam ve sıfır bir disk takıp format at.
Sonra da gelişmeleri bildir.

Hocam az önce HDD'nin sürekli %100 kullanıldığını fark ettim gözümden kaçmış. Bunun çözümü sadece yeni bir HDD almak mı? Başka bir çözümü var, virüs bulaşma ihtimalide olabilir mi acaba?

Yeni konular

Geri
Yukarı