Mavi ekran verdiren Windows 10 hatası çözüldü!

MEMORY.DMP Konusunda emin değilim. Ancak bu konumda C:\Windows\LiveKernelReports mavi ekran almasanız bile minidump bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
MEMORY.DMP Konusunda emin değilim. Ancak bu konumda C:\Windows\LiveKernelReports mavi ekran almasanız bile minidump bulabilirsiniz.
MEMORY.DMP yoktu, LiveKernelReports'a baktım, bayağı büyük bir dosya var yaklaşık 1.6 GB boyutunda. Tekrar teşekkürler.
Açsam sıkıntı olur mu?

Bana konudaki, NET Framework (KB4601050) ve temizlik güncelleştirmesi de geldi neler barındırıyor acaba?

Hocam duvar kağıdınızı nasıl yaptınız?

Hocam duvar kağıdınızı nasıl yaptınız?
Önce Windows 10 1809 sürümünün arka planını sanal makineye Windows 10 Pro 1809 64 Bit kurup C:\Windows\Web klasörünü ana bilgisayarıma kopyalayarak edindim. Sonra ise aldığım bu Web klasörünün içindeki 4K\Wallpaper\Windows klasöründen 3840x2160 çözünürlüklü Hero arka planını (img0_3840x2160.jpg), Wallpaper\Windows klasöründen ise 1920x1200 çözünürlüklü Hero arka planını (img0.jpg) Paint.NET adlı bir yazılım ile düzenleyerek kırmızı yaptım.

Siz de kullanmak istiyorsanız indirme linki;

Umarım beğenirsiniz

Merhaba.
Bu güncellemeyi yaptığım anda Windows üzerindeki uygulamarın neredeyse tamamını çalıştıramıyorum.
Not defterinden tutun da Windows'un kendi kaynak izleyicisine kadar bütün programlar. Sadece dosya yöneticisi ile tarayıcılar çalışıyor. Ancak Windows'un açılışı ile kapanışında bir sorun yok.

Güncellemeyi kaldırmayı deneyebilirsiniz hocam.

Güncellemeyi kaldırarak sorunu çözüyorum ama ne zaman Windows Update açık olsa tekrar yüklüyor. Yüklemeyi engelleyemiyorum. Mecburen güncellemeleri duraklatmak zorunda kaldım. Açıkçası bu da hoşlandığım bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…