Mavi Ekran Verip Kasma Sorunu

BarışBrawler

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 15 yıl önce toplandım ve şu yıla kadar sorunsuz çalışıyordum lakin bahsettiğim bu yıl fazlaca FPS düşmesi ve mavi ekran alıyorum ve bu FPS düşmesi çoğunlukla şehirde arabayla gezerken, spor yaparken oluyor. FPS düşerken de aniden gözler gidiyor ve "kişisel benliğiniz bir sorunla karşılaştı" hatası alıyorum. Tüm sürücülerim güncel kontrol daha geçen hafta yapıldı. Format atmayı düşündüm ama çok fazla hatıram var atamam yani ne yapmalıyım sorunum ne yardım ederseniz sevinirim. Bu arada ısı değerlerim normal Columbia'nın sıvı soğutucularını kullanıyorum. Sistemim:
-Intel i11 9900k 6.0GHz beyin
-Corsair 16x2 kalp (3200MHz)
-Nvidia GTX2070 Ti 8GB akciğerler (çift)

@THE_MILLER @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede 2040P93 Ekran kartı var işlemci adı gibi ancak 50 GB VRAM'i var bazen drop oluyor pabci'de 1200 FPS alırken 1196 ya düşüyor Monitörüm 1200 Hz
Kardeşim afedersin de günümüzde 1200hz göz kullanan mı kaldı? 10.000hz göz kullanmayan kendine geymır demesin lütfen... Ama sistemin iyiymiş o FPS normal değil sanırım hepimize bu sorun 21.yüzyıl Update'inde geldi.

Kardeşim afedersin de günümüzde 1200hz göz kullanan mı kaldı? 10.000hz göz kullanmayan kendine geymır demesin lütfen... Ama sistemin iyiymiş o FPS normal değil sanırım hepimize bu sorun 21.yüzyıl Update'inde geldi.
Dolar 30 TL'yi geçti (xD). Sisteme toplamak mantıksız olmaya başladı 2. el aldım. monitörü 24K 1200 Hz sabit stabil. internetimde 5000 Mbps Download 3200 Mbps upload hızım var 12k yayın biraz zor oluyora ama 8k yayın güzel yapılıyor.

Dolar 30 TL'yi geçti (xD). Sisteme toplamak mantıksız olmaya başladı 2. el aldım. monitörü 24K 1200 Hz sabit stabil. internetimde 5000 Mbps Download 3200 Mbps upload hızım var 12k yayın biraz zor oluyora ama 8k yayın güzel yapılıyor.
Hmm anladım kardeşim olsun benim de internetim eskiden senin gibiydi. Umarım kısa zamanda daha iyilerine geçersin. Bunu yazarken bu arada dolar 37 oldu xD

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı