Çözüldü KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berkay Keleş

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
231
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bilgisayarı yeni aldım ve her 1-2 günde bir durduk yere mavi ekran veriyor. Sebebi hakkında bir fikrim yok. Başka mavi ekran hatası alanlara verdiğiniz cevaplara göre minidump dosyalarını istiyormuşsunuz fakat nasıl atacağımı bilmiyorum ama fotoğrafını şöyle bırakayım. (Ekran kartı güncel.)

resim_2021-01-20_144510.png
 
Çözüm
Biraz geç dönüş yapıyorum fakat bu sorunu internetten araştırdığımda sorunu yaşayanları görmüştüm, ama hiçbiri çözüm bulamamıştı. Şimdi ben sizlere sürecimi anlatacağım. GameGaraj garantisine bilgisayarımı 4. sefer gönderişimdeki yetkili bilgisayarımdaki mavi ekran sorununu format atarken yaşadığını söyledi. O da RAM'lerimi değiştirip tekrar format atmış ve yine yaşamış. Ardından CPU'mu değiştirmiş ve 6 kere format atmasına rağmen sorun yaşanmamış. Bilgisayarım şu anda elimde ve 1 aydır sapasağlam çalışmakta. Eğer sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız ve garantidekiler biz görmedik hatayı diyorlarsa işlemcinin değiştirilmesi için ısrar edin. 15 sayfalık tartışmamızda bana yardım etmeye çalışan herkese çok çok teşekkür ederim.
için İndir TL-WN725N | TP-Link Türkiye

Buradan donanım sürümüne göre sürücüyü indireceksin.

Donanım sürümü buradan öğrenebilirsin.

@MisakiTaro başka bir sürücü bulduysan yaz.

Eki Görüntüle 855895
Buradan sürücü bölümüne karşına gelecektir. Sürücüye tıklayın altında Win 10 için var.
İndirirken farkettim ben zaten sürücüyü indirmişim.Başka öneriniz var mı?
 
Bundan başka yok. Bulamadım. @claus hocam sizi sadece şu anlık sürücü için etiketliyorum. Sürücü bulmada bence bilgilisiniz ve tecrübeniz var.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı