Çözüldü Max 2000 TL bütçe ile iş laptopu önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HanPylon

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Son düzenleyen: Moderatör:
2250 liraya çıkarsanız ilk bilgisayarın acer marka 15.6 ekranlı versiyonu var tercih meselesi tabi ben de onu kullanıyorum gayet güzel. RAM tek slot 8 gb geldi acer de isterseniz artırırsınız ama böyle de sorun olmuyor.

Hocam işletim sistemi olarak Linux denmiş. Laptop, freedos olarak mı geliyor? Ayrıca windows kurulumu yaparsam herhangi bir problem yaşar mıyım?

Freedos makinalara windows un istediğiniz sürümünü yükleyebilirsiniz. Lisanslı win olmadığı için fiyatlar ucuz oluyor. Freedos yada linux lı alıp internetten 40tl ye lisans anahtarı satın alıp orj win10 ile çok rahat ve sorunsuz kullanırsınız. Biz müşterilerimize bu şekilde veriyoruz. Win10 lisansı ile aynı ürün 300-400TL daha pahalı oluyor. Digital lisans 40 tl daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı