Max 3000 TL sistem toplama

Bütçe
2500 3000
işlemci - 625 tl


anakart - 416 tl


bellek - 455 tl


ekran kartı - 835 tl


ssd - 189 tl


kasa - 238 tl


psu - 234 tl


toplam - 2992 tl



Hocam bu kadar ekmeğe bu kadar köfte :D
Arkadaşın sistemi gayet alınabilecek bir sistem Teknobiyotik’in sisteminden iyi en azından. Depolama olarak biraz üzebilir sadece 240 GB onu da ilerleyen zamanlarda para biriktirerek tamamlayabilirsiniz. Ekran kartına ekstra 130 TL gibi bir ücret çıkartabilirseniz bu 2 fanlı modeli öneririm: Rx 570 Pulse. Soğutma olarak daha mutlu edecektir.

Not: PSU’yu yeni farkettim. Gerekirse RAM’ler 8 GB tek kite dönüştülüp, daha iyi bir PSU seçilmeli. Yada oluşturabilirseniz ek bütçe oluşturup. Alacağınız PSU en azından 80+ Bronze sertifikalı olmalı.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı