Max 300TL Civarı Oyuncu Mouse Tavsiyesi

bay_pc

Megapat
Daha fazla  
Önceden kulaklık alacağımı belirttiğim bir konum olmuştu fakat farkettim ki şuan kullandığım G500S faremin alt kayması için olan kısımları çizilmiş ve azcık deforme olmuş. Gelen paralar vs elimde 300TL civarı para var şuan.

Öyle bir tür üzerinde çok durmuyorum fakat genelde MOBA,FPS,TPS oyunları oynuyorum.(Zaten en çok oynanan türler bunlar herhalde). Bana her oyunda yardımcı olabilecek genel oyuncu mouselerini tercih ederseniz sevinirim.

Şu 3 mouse arasında bir seçim yapabilir veya tavsiyelerinizi verebilirsiniz. Çok yardımı olacaktır.
Roccat Kone Pure
Roccat Kone XTD
Razer DeathAdder Chroma
Razer Mamba(Biraz pahalı fakat en iyisi ise biraz daha bekleyebilirim)

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Razer DeathAdder Chroma yeterli olacaktır.

Yeterli olacak diyorsanız yanına bir de Razer Goliathus Speed Medium ekleyip almak mantıklı olacak mıdır ?
Tabiki de. Mouse pad ler çok daha iyi bir hassasiyet sağlıyor. Yani mouse u hareket ettirirken daha iyi bir performans alırsınız.
Ama artan parayla oyun da alabilirsiniz o size kalmış.

MOUSE.png
Siparişimi verdim. Teşekkürler.

Tabiki de. Mouse pad ler çok daha iyi bir hassasiyet sağlıyor. Yani mouse u hareket ettirirken daha iyi bir performans alırsınız.
Ama artan parayla oyun da alabilirsiniz o size kalmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı