Max 350TL CS:GO için kulaklık

whitas

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 3600

-XFX RX 6600 Ekran kartı

-Gigabyte B450M S2H V2 Anakart

-2x Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000Mhz Ram

-PNY CS900 240GB SSD

-1TB SSD

-Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Kasa ve PSU
Başlıkta da belittiğim gibi CS:GO için kulaklık arıyorum.
Bütçem en fazla 350TL, 10TL 20TL daha koyup şunu al demeyin daha üstüne çıkamam.
Aklımca Corsair HS50 var. Eski konularda Arctis 3 denilmiş ama şimdi fiyatı 450TL.
Bu fiyata hangi kulaklığı alabilirim en fazla 350TL.

Corsair HS50

Son düzenleyen: Moderatör:
HS50 güzel tercih. Artics Raw olabilir 299 TL'ye.

Sadece CSGO icin 350 TL bi kulakliga verilmez. 10 TLlik kulakici kulaklikla bile ses kasabilirsin. Yerinde olsam biriktirir kaliteli bir sey alirim. Eger ille de alicam diyorsan HyperX veya arctis raw oneririm.

Sadece CSGO icin 350 TL bi kulakliga verilmez. 10 TLlik kulakici kulaklikla bile ses kasabilirsin. Yerinde olsam biriktirir kaliteli bir sey alirim. Eger ille de alicam diyorsan HyperX veya arctis raw oneririm.
CSGO için dedim ama sadece CSGO değil.
En çok oynadığım oyun cs ve lol gibi oyunalr da oynuyorum ama onlarda ses kasmaya gerek olmadığı için ses kastırcak cs için kulaklık dedim.
Sizce Sharkoon B1 nasıl ?
İnternette gördüm 220tl fiyatı var mikrofon kalitesine çok iyi diyorlar.
Kullanan veya bilen var mı ses kalitesi nasıl sizce Corsair yerine onu mu alayım?
Sharkoon B1
Corsair HS50 den iyi mi?
Aralarında nasıl bir fark var görüntüsü biraz kötü geldi de.

Son düzenleme:
2016da max 200 TL olan bir kulaklıkken,şuanda fiyatı uçmuş bir kulaklık hyperx cloud stinger.Ben çok da iyi şeyler duymadım hakkında.Tabi araştırmalarıma göre söylüyorum.Ben de kulaklık bakıyorum da baya video falan da izledim.Ben James Donkey 712,James Donkey 008 ve Gamepower MEI arasında gidip geldim.Bunlara bir bakın derim.Hepsinin testlerini tek bir yerden değil,diğer videolardan da izledim.JD 008 eledim.Mikrofonu çok kısa tutmuşlar.Gamepower aslında iyi.Ben klavyesini kullanmıştım.Üstüne su döktüm malesef.Hala özlüyorum klavyemi.
JD 712 ya da GP MEI arasında gidip geliyorum.Sabaha karar vermiş olurum umarım.

Ses açısı içinde gayet yeterli. Üstelik mikrofonuda fiyatına göre oldukça iyi... Program üzerinden özelleştirilebiliyor vs vs. Sadece öneri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…