Max. 4500 TL'ye Oyun PC Toplama

Bence o sistem de iyi ancak o kadar para verirken iyice düşünülmeli. Ben biraz daha düzgün bir sistem yapabilirsem atarım buraya.

Bir zahmet hocam, parçaların tümünün Inventus'tan olacağını hatırlatayım

Daha iyi bir kasa, daha iyi soğutma ve daha iyi SSD. Ayrıca HDD black sürüm. Yani oyunlarda daha hızlı loading ekranı demek. Monitör ile ilgili yanlış bilgi vermeyeyim siz kendiniz alın.

Bir zahmet hocam, parçaların tümünün Inventus'tan olacağını hatırlatayım

Sonradan gördüm

Yok hocam çok güzel, HDD inventusta var. Hemen değiştirdim; RAM, İşlemci, Grafik Kartı, Anakart aynı.. Kasayı Zalman olarak değiştirdim. Soğutucum bir tık daha geride.

Bu da inventusdan aynı sistem. Ama dediğin soğutucu biraz geride. Bence iyi oldu almak sana kalmış.

Bence soğutma hariç hepsini inventus' tan al. Soğutmayı vatan' dan al. Almasanda olur aslında pek fark etmez.

Dosutm SSD'de Samnsung 850 Evo'dan şaşma derim kesinlikle. Almışken en iyisini al.

Dostum bende aynı bütçeyle bi sistem toplıcaktım bayağı oraştım. Bana kalırsa sende böyle bi sistem toplamalısın. (Eğer OC yapmıcaksan tabi)
Ben daha sonra ram ekliceğim için 8 GB tek modül bi ram tercih ettim. Sen 2x8 tercih edebilirsin o sana kalmış.

Bileşenleri böyle değiştirin sistem tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…