Max 50 bin TL'ye kadar laptop önerisi

Neith

Hectopat
Daha fazla  
Genel olarak üniversitede sunum vs için kullanılacak, ara sıra basit düzeyde oyunlar oynanacak bir dizüstü arıyoruz. Link atarsanız sevinirim. Tavsiyeler için teşekkürler.

Son düzenleme:
Ne bir link ne bir model vermişsiniz. Arkadaş gidip 50k bütçeyle RTX 3050 alıp kazık yese ne olacak acaba...

Hocam onu da benmi yapayım Allah aşkına belirtse nasıl bir şey istediğini söylerim ben sadece öneride bulundum hoşuna gideni alsın.

Hocam onu da benmi yapayım Allah aşkına belirtse nasıl bir şey istediğini söylerim ben sadece öneride bulundum hoşuna gideni alsın.

Çok gereksiz bir düşünce yapınız var eğer bir marka öneriyorsanız modelini de belirtmek zorundasınız. Düzinelerce Victus modeli var, hangisi alacağını bilseydi zaten buraya konu açmazdı. Zaten önerdiğiniz laptoptan da ne kadar bilgiye sahip olduğunuz ortaya çıkıyor

Bu Victus denilen bilgisayarı hala insanlar nasıl öneriyor anlamıyorum gerçekten.
Victus alacak arkadaşlar da umarım bu mesajımı okuyordur şöyle göstereyim size:
13700H işlemcili bir Victus'un 13650HX işlemcili bir Dell ile CPU karlılaştırması

1742475395815.png

4060'lı bir Victus ile 4060'lı bir Dell kıyaslaması

1742475451086.png

GPU arasında yüzde 50 fark var...
Hatta daha enteresan bir şey göstereyim, 4050 Dell ve 4060 Victus karşılaştırması:

1742475549504.png

Telefloplara bakmanızı rica ediyorum. Victus falan da almayın ayrıca. İyi sosyaller.
HP Victus alın.

Yeni konular

Geri
Yukarı