GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Genelde FPS oyunları oynayacağım elim orta-küçük arası ve bütçem maksimum 500 TL (10-20 lira geçebilir sıkıntı yok)
Genelde FPS oyunları oynayacağım elim orta-küçük arası ve bütçem maksimum 500 TL (10-20 lira geçebilir sıkıntı yok)
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #2 Corsair Katar Pro öneririm kullanıyorum memnunum eliniz küçükse tam uyacaktır benim elim ortalama büyüklükte tam uyuyyor.
Corsair Katar Pro öneririm kullanıyorum memnunum eliniz küçükse tam uyacaktır benim elim ortalama büyüklükte tam uyuyyor.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 selamdayi dedi: Corsair Katar Pro öneririm kullanıyorum memnunum eliniz küçükse tam uyacaktır benim elim ortalama büyüklükte tam uyuyyor. Genişletmek için tıkla... Drag click yapanlar için de güzel bir mouse.
selamdayi dedi: Corsair Katar Pro öneririm kullanıyorum memnunum eliniz küçükse tam uyacaktır benim elim ortalama büyüklükte tam uyuyyor. Genişletmek için tıkla... Drag click yapanlar için de güzel bir mouse.
P PARLAK Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 11 8 Şubat 2023 #4 Razer Viper Mini 500ün bi tık üstünde indirime girerse düşünebilirsin.
dreamer12 Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #5 Amazon.com.tr Tamam bombalamayın yeter asdasdasd Son düzenleme: 8 Şubat 2023
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #6 GSF CJ dedi: Genelde FPS oyunları oynayacağım elim orta-küçük arası ve bütçem maksimum 500 TL (10-20 lira geçebilir sıkıntı yok) Genişletmek için tıkla... Hocam SteelSeries QCK Edge XL alınabilir 500'e bulursan onu almanı öneririm.
GSF CJ dedi: Genelde FPS oyunları oynayacağım elim orta-küçük arası ve bütçem maksimum 500 TL (10-20 lira geçebilir sıkıntı yok) Genişletmek için tıkla... Hocam SteelSeries QCK Edge XL alınabilir 500'e bulursan onu almanı öneririm.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #7 dreamer12 dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam önermeyin şunu artık yeter. isimsizjoker dedi: Hocam SteelSeries QCK Edge XL alınabilir 500'e bulursan onu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Mousepad istememiş ki?
dreamer12 dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam önermeyin şunu artık yeter. isimsizjoker dedi: Hocam SteelSeries QCK Edge XL alınabilir 500'e bulursan onu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Mousepad istememiş ki?
GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #8 Razer Viper Mini mi daha iyidir Logitech G203 mü daha iyidir. Bayağı araştırdım ama kesin sonuca ulaşamadım. Sizin görüşünüz nedir? PARLAK dedi: Razer Viper Mini 500'ün bir tık üstünde indirime girerse düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla...
Razer Viper Mini mi daha iyidir Logitech G203 mü daha iyidir. Bayağı araştırdım ama kesin sonuca ulaşamadım. Sizin görüşünüz nedir? PARLAK dedi: Razer Viper Mini 500'ün bir tık üstünde indirime girerse düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla...
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #9 GSF CJ dedi: Razer Viper Mini mi daha iyidir Logitech G203 mü daha iyidir. Bayağı araştırdım ama kesin sonuca ulaşamadım. Sizin görüşünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Viper Mini bir kaç ay önce 200'lerde dolaşıyordu. Katar Pro tercih edin bu bütçede.
GSF CJ dedi: Razer Viper Mini mi daha iyidir Logitech G203 mü daha iyidir. Bayağı araştırdım ama kesin sonuca ulaşamadım. Sizin görüşünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Viper Mini bir kaç ay önce 200'lerde dolaşıyordu. Katar Pro tercih edin bu bütçede.
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #10 Hyuuga Neji dedi: Hocam önermeyin şunu artık yeter. Mouse pad istememiş ki? Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim hocam yanlış okumuşum konuyu. GSF CJ dedi: Razer Viper Mini mi daha iyidir Logitech G203 mü daha iyidir. Bayağı araştırdım ama kesin sonuca ulaşamadım. Sizin görüşünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Ben Razer Viper Mini kullanıyorum çok iyi bir mouse küçük olması dışında bir sıkıntı yok ama 500 TL eder mi bilmiyorum ben 220 TL'ye almıştım.
Hyuuga Neji dedi: Hocam önermeyin şunu artık yeter. Mouse pad istememiş ki? Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim hocam yanlış okumuşum konuyu. GSF CJ dedi: Razer Viper Mini mi daha iyidir Logitech G203 mü daha iyidir. Bayağı araştırdım ama kesin sonuca ulaşamadım. Sizin görüşünüz nedir? Genişletmek için tıkla... Ben Razer Viper Mini kullanıyorum çok iyi bir mouse küçük olması dışında bir sıkıntı yok ama 500 TL eder mi bilmiyorum ben 220 TL'ye almıştım.