Max 600-650 TL mouse önerisi

Hagu

Hectopat
Şu an kullandığım Performax xotran, tutus sitili falan cok bilmiyorum. Nasil rahat gelirse oyle tutuyorum.

Razer cobra yerine de ASUS ROG Keris onerilmisti hocam sizce Razer cobra nasildir? Alacagim ona gore.
F/P mi? Alinirmi cobra?

Razer'in yeni faresi hocam Razer cobra gen 3 Switch kullanıyor(DeathAdder v3'te olan Switch.) 90M derecelendirilmiş genel olarak yüksek bir ömür fakat bu kaç m Click gider kısmına çok takılmayın genel olarak uzun gider anlamında söylüyorum. Sensör olarak ROG Keris'e veya SS Prime'ye göre daha geri kalıyor fakat fiyatından dolayı ve SS Prime'nin biraz büyükçe bir şekli olmasından dolayı alternatif olabilir gibi görüyorum. ROG Keris'te direkt olarak lehimsiz olarak Switch değişme özelliği var yine tıklama açısından sorun yaşamazsınız yaşansa bile yeni Switch takıp kolayca çözülebilir.

Ömurden kastım kalite ve hissiyat daha onemli gibi hocam siz olsaniz hangisini alirsiniz? Yani hangisi size gore en F/P ve FPS oyunlarinda falan da ise yarar.

D model, cobra, Rival?

Ömurden kastım kalite ve hissiyat daha onemli gibi hocam siz olsaniz hangisini alirsiniz? Yani hangisi size gore en F/P ve FPS oyunlarinda falan da ise yarar.

19-20 cm el uzunluğum ve biraz büyükçe bir elim olduğundan SS Prime alırdım. Cobraya göre sensör olarak da üstünlüğü mevcut.

D model, cobra, Rival?

D model seçmezdim Switch'ten dolayı cobrayı ise anlattım zaten. Rival 3 ise hiç sevmediğim bir model aşırı overprice satılıyor.

Rival 3 ile cobrayı ufak kıyaslayınca cobra kazanıyor görüşümce sizin de anlayacağınız şekilde anlatmaya çalışayım.

CobraRival 3
Fiyat(+)Fiyat(-)
Örgü kablo.Kauçuk kablo.
Düşük LOD.(+) 1.2mm(?)Yüksek LOD.(-)2.4mm ile 3.6mm arası.
Fiyatına göre sensörü(+)Fiyatına göre sensörü(-)

Lod = fareyi havaya kaldırdığınızda zemini algılamayı bırakacağı mesafe.
Fiyatına göre sensör kısmını ise şöyle düşünebiliriz 400 lira için cobranın sensörü kabul edilebilir hatta iyi fakat 650-700 lira verip Rival 3 aldığınızda sensörü o fiyattaki alternatiflerine göre geri kalıyor. Örnek olarak 3389 kullanan ROG Keris gösterilebilir. Bu arada cobra ile Rival 3 benzer özellikte sensörler kullanıyorlar ikisi de bundan dolayı pek üstünlük yok gibi.(truemove Core 300 IPS, 35G /3349 300 IPS, 35G.)

Cobranın lod mesafesi rtings üzerinde 1.2 mm olarak belirtilmiş ölçüm yaparken CD kullanıyorlar bir CD'nin kalınlığı 1.2mmdir. Emin olamadığım kısım 1.2mmden düşük mü olduğu yoksa 1.2mm-2.4mm aralığında mı olduğu başka sitelerden doğrulayıp eklemeye çalışacağım.

Fare yeni bir model olduğundan üzerinde yeterince okuma yapamadım eksik veya yanlış söylediğim olursa öğrenmem adına diğer hocalarımdan beni düzeltmelerini rica ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…