Max Payne 2'de kurt adam ve dedektif gibi modlar nedir tam olarak?

ali Kayraa

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. İlk kez hikayeyi dikkatlice izleyerek (TV de çıkan mini diziler dahil) bitirdim. Oyun bittikten sonra modlar açıldı fakat çocukken bunları dener sonra yine aynı hikayeyi anlatıyor deyip çıkardım. Şimdi geldim 21 yaşına ve yine anlamadan çıkıyorum acaba bu kurt adam dedektif gibi oyun modlarının amacı ne? Ben hangi zorlukta bitirdim oyunu onu da anlamadım yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)
Şunu anlamıyorum bunlar farklı bir hikaye mi sunuyor yoksa aynı oyunu mu oynuyoruz :/ bir de bu oyunu KYK yurdunda kulaklığı takıp oynarken hep şunu dedim:"ya abi bu adamlar bu oyunu nasıl dönemin o kötü şartlarında çıkarmış" ses kalitesi olsun, görseller ve fiziği olsun her şeyiyle muazzam bir oyun.

1687120135919.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar oyunun zorluk modları. Hkaye ile ilgil ibir değişiklik yok.

Bunlar oyunun zorluk modları. Hkaye ile ilgil ibir değişiklik yok.

Hmmmm... Hocam ben şimdi bunlardan hangisini oynasam oyun çok zor bir hal alır acaba? Alttaki yazıları okudum ama bir şey anlamadım :D Bir de Dead on arrival bende kapalı. Bu fotoyu Türkçe diye başka formdan aldım ama onu nasıl açacağım? Oyunu 10 saatte bitirdim şu anlık bir daha oynamak istemiyorum ama seni de bulmuşken sorayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı