Max Payne serisi underrated mı?

529568

Hectopat
Bence underrated çünkü ilk iki oyunu da tutkuyla yapılmış ve sanat eseri denilebilecek nitelikte oyunlar ve bu oyunların pek de konuşulmaması beni üzüyor. Üçüncü oyun bence serinin en zayıf oyunuydu ama o da çok güzel bir oyundu bence, kısacası Max Payne serisi aksiyonu açısından çok üst seviye işler. Sizce underrated mı peki?

Bence underrated çünkü ilk iki oyunu da tutkuyla yapılmış ve sanat eseri denilebilecek nitelikte oyunlar ve bu oyunların pek de konuşulmaması beni üzüyor. Üçüncü oyun bence serinin en zayıf oyunuydu ama o da çok güzel bir oyundu bence, kısacası Max Payne serisi aksiyonu açısından çok üst seviye işler. Sizce underrated mı peki?

Bizim ülkede pek underrated sayılmaz, tek tük oyun oynayan abiler bile zamanında Serious Sam olsun, Max Payne 1 olsun fazlasıyla net kafelerde tüketmişler ama genele bakacak olursak bu oyunlar öyle fazla konuşulmamış oyun dünyasında. Kısaca Tr de değerli oyundur, Globalde pek bilinmez.

YouTuber'lar genelde yeni çıkmış oyunları oynar çünkü izlenme oradan geliyor. Ama fazla underrated olduğunu sanmıyorum herkes bu oyunu biliyor sadece eski bir oyun olduğu için izlenmez diye çekmiyorlar asıl underrated oyunlar manhunt serisi.

İlk iki oyun oldukça iyidir, 3. oyun ise vasattır. Serinin 2. oyunu bana göre saf bir çizgisel aksiyon-üçüncü şahıs nişancı oyununun gelebileceği en üst noktadır, yeri ayrıdır bende. 2. oyunun atmosferi, müzikleri ve aynı ilk oyunda olduğu gibi çizgi roman ile kendine has orijinal hikâye anlatım tekniği bambaşkadır.

Sorun yok hocam, ben de bir anda garipsedim.

@530546 e hocam buraya yazdınız bari, sizin de görüşlerinizi alalım. :)

İlk iki oyun oldukça iyidir, 3. oyun ise vasattır. Serinin 2. oyunu bana göre saf bir çizgisel aksiyon-üçüncü şahıs nişancı oyununun gelebileceği en üst noktadır, yeri ayrıdır bende. 2. oyunun atmosferi, müzikleri ve aynı ilk oyunda olduğu gibi çizgi roman ile kendine has orijinal hikâye anlatım tekniği bambaşkadır.
Size pek katılmasam da bu dediklerinize katılıyorum, önceden de dediklerim yüzünden sizden özür diliyorum.

Underrated değil. Max payne 1 ve 2 zamanına göre iyi oyunlar ama o zamanlar sadece PC'ye çıkan oyunlar bunlar ve çıktıkları dönemlerde PC oyunculuğu yaygın bir şey değildi. Konsollar genel olarak daha fazla satıyordu ve konsol oyunları biliniyordu. Max Payne 3 ise zaten diğer 2 oyuna göre kötü bir oyun.

Satışı hakkında fikrim yol lakin bizim ülke de bence underrated değil. Benim çevremde konuşan çoktu internet de keza görüyordum sevildiğini.

Geri
Yukarı