MAXIMA-6800 sistem kapandı ve açılmıyor

Chizhi

Femtopat
Daha fazla  
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR işlemciyi 5600X'e yükseltip geçen günlerde bu sistemi aldım. Bilgisayarı kurduktan sonra PSU'dan ses geliyordu burada konu oluşturup sormuştum.
PSU'dan gelen ses Vocaroo | Online voice recorder
Bugün ise bilgisayar kendiliğinden kapandı ve tekrar açılmıyor. PSU ve ekran kartını kontrol ettiğimde ise aşırı ısınmıştı. PSU yetersiz olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
MAXIMA-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR işlemciyi 5600X'e yükseltip geçen günlerde bu sistemi aldım. Bilgisayarı kurduktan sonra PSU'dan ses geliyordu burada konu oluşturup sormuştum.
Bugün ise bilgisayar kendiliğinden kapandı ve tekrar açılmıyor. PSU ve ekran kartını kontrol ettiğimde ise aşırı ısınmıştı. PSU yetersiz olabilir mi?

Kimisi minimum 700W kullan diyor bazıları daha üstü ama Gaming.Gen.TR'den PC alınmaz çoğu insan sorun yaşıyor forum da bunun örneği çok.

Artı -1 Eksi

Servise gönderin hiç uğraşmayın PSU yetersiz kalıp sistem kapansa bile tekrar start verdiğinde açılır yük altında yetersiz kalabilir 3 fanlı soğutması güzel kart çok ısınmasıda normal hangi oyunu oynuyordunuz da kapandı.

Servise gönderin hiç uğraşmayın PSU yetersiz kalıp sistem kapansa bile tekrar start verdiğinde açılır yük altında yetersiz kalabilir 3 fanlı soğutması güzel kart çok ısınmasıda normal hangi oyunu oynuyordunuz da kapandı.
servise göndereceğim de benim merak ettiğim eğer psu yetersizse neden bunu tercih ediyorlar. Bir de aynı model psu dan koyup göndermezler değil mi? Bdo oynuyordum

BDO o kadar ağır oyun değil sistemi yormaz neredeyse göndermezler diye düşünüyorum PSU yetersiz kalıp kapandıysa.
bdo sistemi yorar bu arada yüksek ayarlarda oynuyordum. ama sorun oyun değil bence çünkü sistem boştayken bile yukarda linkini paylaştığım şekilde 5 saniyede bir psudan tık tık diye ses geliyordu bir sorun olduğu belliydi zaten

Yeni konular

Geri
Yukarı