Maximum 3000₺ telefon önerisi

Tasarım konusunda hiçbir sıkıntı yok bro biraz daha araştırma yapacağım ama 9S cezbetti yani
Şöyle düşün Note 8 Pro veya 9S özelliklerinde herhangi bir Samsung cihaz 400-500 TL daha pahalı olacak. Bence Samsunglara bakma.
Bende Redmi 5 Plus var. İlk aldığımda MIUI kötü gelmişti çirkin görünüyordu. 3 yıldır kullanıyorum baya alıştım şimdi ölümüne MIUI başkası kesmiyor

Samsung a hayatta bulaşmam

Bende Redmi 5 Plus var. İlk aldığımda MIUI kötü gelmişti çirkin görünüyordu. 3 yıldır kullanıyorum baya alıştım şimdi ölümüne MIUI başkası kesmiyor
Şöyle söyleyim, aslında launcher yükleyerek çoğu problemi çözebilirim fakat ben zaten yıllardır Android telefonlarla uğraşan biriyim. Başka bir cihazı da almış olsaydım yine ROM atacaktım. Ama MIUI'da sevmediğim birkaç şey daha var. Mesela uygulamaların bazılarında ciddi reklam var. Tamam telefon çok ucuza geldi fakat üzerindeki ROM'u değiştirerek çözebileceğim sorunlar olduğu için bunu yapmasını tercih ediyorum.
Samsung a hayatta bulaşmam
Samsung cihaz hiç kullanmadım fakat kullanan arkadaşlarımın ve akrablarımın bazıları sorunlar yaşamıştı. Çoğu farklı markalara yöneldi.

Bu videodakileri aynen yaparak reklamları yok denecek kadar azalttım. Tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerek yok bence, zaten yarın bootloader kilidini de açabiliyorum. Bootloader kilidini açmak garantiyi de bozmuyor, bozsa bile sıkıntısız bir şekilde isterseniz tekrar kilitliyebiliyorsunuz.

Root'un ne olduğunu biliyorum bitek. Böyle OC falan yapabiliyormuşşun ince ayarlar yapabiliyormuşşun. Ama bozarım diye kurcalamak istemedim. Bir de kilidin açılması için telefonun belli bir süre kullanılması mı gerekiyor.

Normalde hayır, Xiaomi kendi MIUI yazılımını kullanmanızı istediği içim 1 hafta engel koyuyor. Yoksa Sony cihaz kullnıyorken direkt açabiliyordunuz. OC artık gereksiz oldu, zaten orta seviye 720G gibi bir çip çok güçlü bir konumda daha fazla performans almamıza gerek yok fakat OC yerine Downclock çok popüler. İşlemci hızını %25 civarında düşürünce hem günlük kullanım çok etkilenmiyor hem de batarya süreniz artıyor. Ekstra olarak bir sürü modfikasyon falan mevcut. Hobi işi birazcık, uğraşması bence zevkli.

Peki bunu hiç engelleyemiyorlar mı ? Her marka kendi yazılımının kullanılmasını ister. Xiaomi bile 1 hafta süre koymuş. İstese sınırsız yapabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…