Maximum 3000₺ telefon önerisi

Batarya süresinin ekran görüntüsü de bu
Screenshot_2020-06-06-01-11-44-591_com.miui.securitycenter.jpg

Şu anda 5 saat ekran süresi gösteriyor. Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. (Redmi Note 9S 64 GB hafıza, 4 GB ram modeli)

Batarya süresinin ekran görüntüsü de bu
Eki Görüntüle 583716
Şu anda 5 saat ekran süresi gösteriyor. Alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. (Redmi Note 9S 64 GB hafıza, 4 GB ram modeli)
Batarysı çok güçlü. Cihazın bir tek kamera tasarımı beğenmedim. Note 8 Pro'nun çok şık bir kamera dizayn ve dizilimi var. Tasarım takıntısı yoksa arkadaş bence senin cihazı alsın.

Batarysı çok güçlü. Cihazın bir tek kamera tasarımı beğenmedim. Note 8 Pro'nun çok şık bir kamera dizayn ve dizilimi var. Tasarım takıntısı yoksa arkadaş bence senin cihazı alsın.
Bence tasarıma zaman içinde alışılır. Nasıl olsa burada orta seviye telefon bakıyoruz, almışken bence en güncelini almak daha önemli. Bir de güncelleme takıntınız varsa Türkiye ROM'u yavaş güncelleniyor. Aldıktan sonra Global ROM'a dilerseniz çevirebilirsiniz.

Şahsen MIUI yazılımını hiç güzel bulmadım. Daha önceden Stock Android ve Sony Xperia cihazlar kullanmış biri olarak MIUI hiç hoşuma gitmedi. Yarın bootloader açma bekleme sürem doluyor. Bootloader'ı açınca ROM atmasını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı