2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 13 Ekim 2022 #11 Hükümetin küçük burslarla yapmadığını, bir bankanın kendi başına yapıyor oluşu oldukça hoş. Sürprizbozan: 10bin hayırlı olsun [USER=582015]@umut girgin[/USER] 🤩
Hükümetin küçük burslarla yapmadığını, bir bankanın kendi başına yapıyor oluşu oldukça hoş. Sürprizbozan: 10bin hayırlı olsun [USER=582015]@umut girgin[/USER] 🤩
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 894 Çözümler 12 Yer İstanbul 13 Ekim 2022 #12 56153 dedi: Maximum Genç ile yapacağınız ilk 10 TL ve üzeri restoran harcamasının tamamı İş Bankası'ndan hediye. En fazla 50 TL iade yapılıyor. Maximum Genç kampanyaları kısmında gözükmesi gerekiyor. Sadece duyurusu iletilen müşteriler faydalanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yemeksepeti'nden sipariş verip kapıda kredi kartı ile ödesek ne olur? Sonuçta restoranın pos cihazı. Wardom dedi: Yemeksepeti'nden sipariş verip kapıda kredi kartı ile ödesek ne olur? Sonuçta restoranın pos cihazı. Genişletmek için tıkla... Bir de yarın son günü kampanyanın.
56153 dedi: Maximum Genç ile yapacağınız ilk 10 TL ve üzeri restoran harcamasının tamamı İş Bankası'ndan hediye. En fazla 50 TL iade yapılıyor. Maximum Genç kampanyaları kısmında gözükmesi gerekiyor. Sadece duyurusu iletilen müşteriler faydalanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yemeksepeti'nden sipariş verip kapıda kredi kartı ile ödesek ne olur? Sonuçta restoranın pos cihazı. Wardom dedi: Yemeksepeti'nden sipariş verip kapıda kredi kartı ile ödesek ne olur? Sonuçta restoranın pos cihazı. Genişletmek için tıkla... Bir de yarın son günü kampanyanın.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.595 Çözümler 20 13 Ekim 2022 #13 Wardom dedi: Yemeksepeti'nden sipariş verip kapıda kredi kartı ile ödesek ne olur? Sonuçta restoranın pos cihazı. Genişletmek için tıkla... Bir kişinin bunu denemesi lazım. O kişi sen olur musun?
Wardom dedi: Yemeksepeti'nden sipariş verip kapıda kredi kartı ile ödesek ne olur? Sonuçta restoranın pos cihazı. Genişletmek için tıkla... Bir kişinin bunu denemesi lazım. O kişi sen olur musun?
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 894 Çözümler 12 Yer İstanbul 13 Ekim 2022 #14 Tearz dedi: Bir kişinin bunu denemesi lazım. O kişi sen olur musun? Genişletmek için tıkla... Kartım yanımda değil şu an. Bugün deneyemeyeceğim. Bir de mobil temassızla ödesek olur mu? Ona göre onunla ödeyeyim.
Tearz dedi: Bir kişinin bunu denemesi lazım. O kişi sen olur musun? Genişletmek için tıkla... Kartım yanımda değil şu an. Bugün deneyemeyeceğim. Bir de mobil temassızla ödesek olur mu? Ona göre onunla ödeyeyim.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.595 Çözümler 20 13 Ekim 2022 #15 Wardom dedi: Kartım yanımda değil şu an. Bugün deneyemeyeceğim. Bir de mobil temassızla ödesek olur mu? Ona göre onunla ödeyeyim. Genişletmek için tıkla... Hiçbir bilgim yok maalesef.
Wardom dedi: Kartım yanımda değil şu an. Bugün deneyemeyeceğim. Bir de mobil temassızla ödesek olur mu? Ona göre onunla ödeyeyim. Genişletmek için tıkla... Hiçbir bilgim yok maalesef.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 13 Ekim 2022 #16 Wardom dedi: Yemeksepeti'nden sipariş verip kapıda kredi kartı ile ödesek ne olur? Genişletmek için tıkla... Sektörü restoran ve kafe gözükürse sayılır.
Wardom dedi: Yemeksepeti'nden sipariş verip kapıda kredi kartı ile ödesek ne olur? Genişletmek için tıkla... Sektörü restoran ve kafe gözükürse sayılır.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #17 Hocam 10'unda popeyes 11'inde burger yiyelimden yemek yemiştim dışarıda. Bende kampanya 10 ve 14 arasındaki harcama olarak gözüküyor şimdi bana yansıyacak mı anlamadım. Ona göre gidip 50 TL'ye bir yerden yiyeceğim de şimdi 50 TL gitmesin bir de.
Hocam 10'unda popeyes 11'inde burger yiyelimden yemek yemiştim dışarıda. Bende kampanya 10 ve 14 arasındaki harcama olarak gözüküyor şimdi bana yansıyacak mı anlamadım. Ona göre gidip 50 TL'ye bir yerden yiyeceğim de şimdi 50 TL gitmesin bir de.