Maximum Mobil Pazarama alışveriş rezilliği!

Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba, dün saat 16.51'de Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama aracılığıyla Samsung Türkiye mağazasından Samsung Galaxy A52 ürününü 4199₺ ödeyerek satın almaya çalıştım. 200₺ MaxiPuan kampanyası da olduğu için burayı tercih ettim, etmez olaydım. 3D şifresini girdikten sonra "bir hata oluştu" mesajı göründü ve ben de çıkış yaptım tekrar denemek için. Ancak internet bankacılığından bir baktım ki tutar hesabımdan çekilmiş. Siparişim de ortada yok. Hemen Pazarama müşteri hizmetlerini aradım. Sürekli kayıt açıp duruyorlar, sizinle iletişime geçilecek diyorlar ancak hâla arayan soran yok. Param da gitti, siparişim de ortada yok, kendileri de bana ulaşmaya tenezzül bile etmiyorlar. Türkiye İş Bankası'nı aradığımda ise onlar da kendileriyle bir alakası olmadığını söylüyor. Resmen hevesim kursağımda kaldı. Zaten mobil uygulama da berbat çalışıyor. Sizin de alışveriş yapmanızı şahsen tavsiye etmiyorum. Size bir sorum var. Sizce İşCep'ten harcama itirazında bulunmalı mıyım? Bir işe yarar mı? Bana kalırsa birkaç gün daha bekleyeceğim, sonra harcama itirazında bulunacağım, eğer o da işe yaramazsa THH'ne başvuracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…