Maximus V Gene, i5 3570k ve GTX 680 Sistem

Emre Bulut

Hectopat
Katılım
4 Kasım 2012
Mesajlar
80
Arkadaşlar yeni toplıyacağım sistem Oyun - film - dizi üçgeni olacak. Böyle bir sistem uygun gördüm, sizce nasıl olmuş? Bir problem yaşar mıyım ?(OC kesinlikle düşünmüyorum)



Ekran kartını Asus GTX680 DCU II olarak düşünüyorum.
Sizce burdan mı .:.NOVA Bilgisayar.:. ASUS GTX680-DC2-2GD5, 2048 MB, PCIExp Ekran Kart
yoksa burdan mı ASUS GTX680-DC2O-2GD5 GTX 680 2 GB 256 Bit GDDR5 Ekran Kartı - Ürün Kategorileri almalıyım güven konusunda ?

Malesef Teknobiyotik ve Vatan'da stok yok. Ocak ayında toplayacağım.
Teknobiyotik'ten alırsam sistemi Asus Maximus V Gene olmadığı için MSI Z77A-GD65 anakart alacağım, sizce uygun mudur ?


(Resim %25 indirimli değildir.)
 
İkisi de gayet iyi satıcılardır, sonuna kadar güvenebilirsin. Benim görüşüm eğer OC düşünmüyorsan Maximum V Gene biraz fazla bir kart. Hem MSI daha ucuz hemde çok ihtiyacın olursa OC Genie ile OC yapabiliyorsun anakartını. Tabii MSI bu ürününde askeri bileşenleri olan Military Class III kullanmış ki iyi bir özellik daha. Onun dışında bence iyi sistem toplamışsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bak çok iyi sistem toplamışsın, harika. İşlemciye OC yapmayacağım demişsin, o yüzden fazla para harcamaktan başka bir şey değil o. Bana kalırsa P8Z77-V LE anakart alırsan, fazla fazla yeterlidir.

Onun dışında bütün parçalar harika GTX 680 DirectCU II modelini ise vatandan almanı öneririm, stokta yok ama onlar gene getirtir sana.
 
3 anakartın arasında da fiyat farkı aslında fazla değil. % 25 indirimle hepsi 400-450 oluyor. Vatan bilgisayar'a stok için mesaj atacağım şimdi veya burdaki Vatanbilgisayar'a da sorarım. En kötü ekran kartını başka yerde alırım sıkıntı olmaz. Açıkcası anakart konusunda Maximus V Gene ve MSI Z77A-GD65 arasında kaldım. 2 arkadaşa da yorumları için teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GD 65 P8Z77-V serisinin el alt modeli olan LE ile aynı fiyata sahip. Ucuz bir anakart. :D Ancak o seçtiğin anakart GD 65'den çok daha iyi.
 
Bütçeden hafif kısmam gerekmişti. OC sonradan düşünebilirim. Bütçeden kısma gibi bir durumum kalmadı şu an, sevindirici haber aldım. Bu yüzden Maximus V Gene + i7 3770K yaptım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gerek yok diye düşünüyorum. Oyunda 1 FPS bile fark etmeyecek, zira günümüzde i7'nin yapabildiği her şeyi i5 de yapabilir.
 
Belki başka şeylere merak salarım, her neyse bir şey soracağım. Vatan Bilgisayar'dan ekran kartı dışında bütün ürünleri sepete atıp satın aldığımda montaj için talimat vermek gerekiyor mu bir yere yoksa kendileri montaj yapıyor mu ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı