Exoskeleton1 Hectopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2016 #11 Çikilop dedi: İdare eder evet, ama tam performans alamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnceledim dedigin monitörü. Gayet güzel ve hoş. Monitörü sona bırakıcam. Eger yetişirse dediğini alıyım. Para çıkmazsa artık sonraki sefere inşallah.
Çikilop dedi: İdare eder evet, ama tam performans alamayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnceledim dedigin monitörü. Gayet güzel ve hoş. Monitörü sona bırakıcam. Eger yetişirse dediğini alıyım. Para çıkmazsa artık sonraki sefere inşallah.
Talha Bayrakoğlu Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2016 #12 KralGS dedi: Tam bütçe nedir? Ayrıca, Win 10'u sevmemeniz bir seçenek değil maalesef. Bu devirde Win 7 kullanan var mı hala merak ediyorum aslında. Üstelik bu Kablo siparişi verdim gelene kadar ilk masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum. Buda xp Genişletmek için tıkla...
KralGS dedi: Tam bütçe nedir? Ayrıca, Win 10'u sevmemeniz bir seçenek değil maalesef. Bu devirde Win 7 kullanan var mı hala merak ediyorum aslında. Üstelik bu Kablo siparişi verdim gelene kadar ilk masaüstü bilgisayarımı kullanıyorum. Buda xp Genişletmek için tıkla...