B browncwby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 327 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 Maksimum kredi kartıyla yaptığım internet alışverişinden 50TL MaxiPuan kazanmıştım. Hepsiburada'da istediğim bir headset kulaklık var. Satın alırsam kulaklık fiyatından MaxiPuan'larım düşer mi?
Maksimum kredi kartıyla yaptığım internet alışverişinden 50TL MaxiPuan kazanmıştım. Hepsiburada'da istediğim bir headset kulaklık var. Satın alırsam kulaklık fiyatından MaxiPuan'larım düşer mi?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #2 Kimi site kullandırtıyor kimisi kullandırtmıyor. Ürünü sepete atın, siparişe geçin, kart bilgilerini girin, ödeme onayı vermeden önce eğer kullandırıyorsa zaten puan kullanımı ile ilgili bir uyarı çıkar.
Kimi site kullandırtıyor kimisi kullandırtmıyor. Ürünü sepete atın, siparişe geçin, kart bilgilerini girin, ödeme onayı vermeden önce eğer kullandırıyorsa zaten puan kullanımı ile ilgili bir uyarı çıkar.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.273 Makaleler 3 Çözümler 197 26 Aralık 2020 #3 Bazı sitelerde kullanılıyor. Tam listesine internetten bakabilirsiniz.
ibnicena Megapat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 261 Makaleler 1 26 Aralık 2020 #4 browncwby dedi: Maksimum kredi kartıyla yaptığım internet alışverişinden 50TL MaxiPuan kazanmıştım. Hepsiburada'da istediğim bir headset kulaklık var. Satın alırsam kulaklık fiyatından MaxiPuan'larım düşer mi? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'da MaxiPuan kullanılamıyor maalesef.
browncwby dedi: Maksimum kredi kartıyla yaptığım internet alışverişinden 50TL MaxiPuan kazanmıştım. Hepsiburada'da istediğim bir headset kulaklık var. Satın alırsam kulaklık fiyatından MaxiPuan'larım düşer mi? Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'da MaxiPuan kullanılamıyor maalesef.