Maydonoz Döner'e FETÖ operasyonu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Daiquiri

Hectopat
Maydonoz Döner adlı yemek zincirine yapılan FETÖ operasyonunda 300'den fazla kişi gözaltina alindi. Ayrica bu yemek zincirinin Süper Lig'te bir takima sponsor olduğu da iddia ediliyor. Düşünceleriniz nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maydonoz döner adlı yemek zincirine yapılan FETÖ operasyonunda 300'den fazla kişi gözaltina alindi. Ayrica bu yemek zincirinin Süper Lig'te bir takima sponsor olduğu da iddia ediliyor. Düşünceleriniz nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlginç. Galatasaray ile sponsor olmuştu diye birkaç Reels görmüştüm doğruluğunu bilemem.

15 Temmuz’dan sonra pasif konuma yerleşmiş olan FETÖ’nün son olarak Gülen’in de ölmüş olması ile birlikte cemaat yapılanması kaldı mı? olarak yorumlamış olduğum bir gelişme. İlgili dönerci satıyor olduğu tırnak tadında olan etler için gözaltına alınmış olsa idi daha sağlıklı olabilir imiş.

Son düzenleme:
Şunu düşünüyorum... Malum parti sokaktan geçen alelade bir şahıs bile olsa fetö ile alakası var mı yok mu adı gibi bilir.

Anlaşamadıkları bir durum olunca direkt düğmeye basıyorlar. Köfteci Yusuf olayında olduğu gibi. Oradaki mevzu fetö değildi ama neyse anlayan anladı. Ama hepsi hava civa.

Asıl fetö operasyonları düğmesine malum parti iktidarı kaybedince basılacak ve o malum partiden ve ondan nemalananlardan eser bile kalmayacak.

Böyle düşünüyorum.

“15 Temmuz’dan sonra pasif konuma yerleşmiş olan FETÖ’nün son olarak Gülen’in de ölmüş ile birlikte cemaat yapılanması kaldı mı?” olarak yorumlamış olduğum bir gelişme. İlgili dönerci satıyor olduğu martı tadındaki etler için gözaltına alınmış olsaydı daha sağlıklı olabilirmiş.

Bu hükümet varken cemaat yapılanması biter mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı