Mazda RX8 2jz vs Mitsubishi EVO X

Bunlar ilk araç olabilecek arabalar değil. Manuel, belli bir performansı olan bir araç bakın ilk başta ileride Evo gibi hayalleriniz varsa. En fazla i20N/Fiesta ST seviyesine çıkın derim ki onlar bile çok fazla. Bence Golf, 308 tarzı araçlar ile başlayın bu maceraya.

İlk arabamı alacağım ve 2 araba arasında kaldım. Arabayı alınca ciddi bir modifiye yaptıracağım aşağıya 2 tane link koydum hangi araba daha iyi hız ve kalite olarak?

Zero car - EVO X + manuel ilan no: 1037778826.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...i-zero-car-evo-x-plus-manuel-1037778826/detay

İlan no: 1059565963.
Arkadaşlar link paylaşamıyorum hata veriyor özellikleri şunlar üstteki no ile aratırsanız görürsünüz arabayı yine.

Kod:
Mükemmel ve ötesi ilgi ceken tasarımı ve özel rengi ile adan Z ye yenilenmiş kondüsyonunharika bir aractır.
İsmail Turbo tarafından yapılmıştır.
2jz VVT-i motor.
Garette 30 76 Turbo.
Link G4 xterme ECU beyin.
Hks ploff
Drecu özgünün yazılımı.
Klima aktif.
Karbon direksiyon ve vites.
GS6-53dz şanzuman.
Tilton twinblade volant.
90'lı komple krom boru ve hks egzoz verilecek şu an 2cıkışlı vareks takılı.
R1 fren diskler karbon seramik balatalar.
Ofsetli jantlar 305 30R19 ebat yeni honkok marka.
Sayamadığım bir sürü işlem vardır çok zamanımı aldı yapım aşaması parcalar yurt tışından getirilerek dizayn edildi çok emek var aracta çok da keyifli oldu eski parcaları duruyor isteyene veririm orijinal ön kabutu jantlar lastik 4 tane yapım aşamasındaki videolar bende duruyor.
Net Evo alın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı