MB: Warband düşük dükkan geliri

Sasukeeee

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış
Arkadaşlar, tam MB: Warband Diplomacy Litdum modda dükkan açmıştım ki çok düşük gelir getirdiklerini fark ettim. Native dünyamda Rivacheg şehrindeki kadife dükkanı 1k+ getirirken modluda 500-600 arası getiriyor.

resim_2021-02-04_140928.png

Şehrin etrafındaki haydutları tepeleyin. Eğer bir krallıkla savaştaysanız o krallığın lordları da kervanlara saldırıyor olabilir. Onlara bir güzel temizlik yapın. Hatta fazla ordu gücünüz varsa savaşta olduğunuz krallığı yıkabilirsiniz.

Emin misiniz işe yarar mı? Bir de bu bütün şehirlerde aynı şimdi hepsinin refah seviyesini mi yükseltmem gerekiyor?
Ek olarak şehrin refah seviyesini yükseltin hocam. Lonca başkanında görevler alın ve yerine getirin. Bir de dediğim gibi şehrin etrafındaki haydutları temizleyin. Yavaş yavaş şehrin değeri artmaya başlayacak. Yani dükkanın da değeri artacak.
Kaç tane görev yapayım peki?
@Kastor
Ek olarak şehrin refah seviyesini yükseltin hocam. Lonca başkanında görevler alın ve yerine getirin. Bir de dediğim gibi şehrin etrafındaki haydutları temizleyin. Yavaş yavaş şehrin değeri artmaya başlayacak. Yani dükkanın da değeri artacak.
@Kastor
Hocam hiç etki etmedi 40 dinar arttırdı sadece.
Hocam yardım edin!
resim_2021-02-04_164708.png

Son düzenleme:
Emin misiniz işe yarar mı? Bir de bu bütün şehirlerde aynı şimdi hepsinin refah seviyesini mi yükseltmem gerekiyor?

Kaç tane görev yapayım peki?
@Kastor

@Kastor
Hocam hiç etki etmedi 40 dinar arttırdı sadece.
Hocam yardım edin!
Eki Görüntüle 865695
Diplomacy 4 Litdum modunda, bu fiyat daha düşüktür. Bizzat deneyimledim, ne kadar haydutları temizlesende o para 1k+ üstü olmaz. Diplomacy 4 litdum ve bazı modlarda bu böyle. Native de refah seviyesi yüksekse 1k+ verir ama diplomacy 4 litdumda vermez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı