0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #11 furkafc dedi: Evet kesinlikle AdwCleaner ile taratın. Ayrıca Kaspersky tavsiyemdir Kaspersky Anti-Virus buyurun güvenilir bir şekilde buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ın kendi sitesinden indirmem daha doğru olmaz mı?
furkafc dedi: Evet kesinlikle AdwCleaner ile taratın. Ayrıca Kaspersky tavsiyemdir Kaspersky Anti-Virus buyurun güvenilir bir şekilde buradan indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ın kendi sitesinden indirmem daha doğru olmaz mı?
F furkafc Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #12 Gezginlerde güvenilir içinize sinmiyorsa Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 2023 | Kaspersky buyurun kendi sitesi sizde haklısınız kusura bakmayın lütfen.
Gezginlerde güvenilir içinize sinmiyorsa Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 2023 | Kaspersky buyurun kendi sitesi sizde haklısınız kusura bakmayın lütfen.
0tac Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1.402 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #13 furkafc dedi: Gezginlerde güvenilir içinize sinmiyorsa Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 2023 | Kaspersky buyurun kendi sitesi sizde haklısınız kusura bakmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Bu arada yine Chrome'dan Kaspersky indirirken 11 tane PUP indi. Düzelmiyor başka bir çare var mı? Format atıyorum şu an. Bir de Brave ile deneyeceğim.
furkafc dedi: Gezginlerde güvenilir içinize sinmiyorsa Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 2023 | Kaspersky buyurun kendi sitesi sizde haklısınız kusura bakmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Bu arada yine Chrome'dan Kaspersky indirirken 11 tane PUP indi. Düzelmiyor başka bir çare var mı? Format atıyorum şu an. Bir de Brave ile deneyeceğim.
F furkafc Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #14 0tac dedi: Bu arada yine Chrome'dan Kaspersky indirirken 11 tane PUP indi. Düzelmiyor başka bir çare var mı? Format atıyorum şu an. Bir de Brave ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Başka çaresi yoktur yüksek ihtimalle.
0tac dedi: Bu arada yine Chrome'dan Kaspersky indirirken 11 tane PUP indi. Düzelmiyor başka bir çare var mı? Format atıyorum şu an. Bir de Brave ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Başka çaresi yoktur yüksek ihtimalle.