MC Launcher nasıl tam olarak silinir?

b3rlin

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600XT
R5 5600
16GB DDR4 3200MHZ 2X8 RAM
B450 ANAKART
SAMSUNG 980 PRO 1TB SOĞUTUCULU 7100MB/5100MB SSD
700W 80+ PSU
MC tarzı Launcher indirdim teknik hatadan dolayı silmem lazım. Program ekle kaldır da gözükmüyor. Üstüne sağ tıklıyorum dosya konumu da gözükmüyor. Nasıl yapacağım bilen var mı?

MC tarzı Launcher indirdim teknik hatadan dolayı silmem lazım. Program ekle kaldır da gözükmüyor. Üstüne sağ tıklıyorum dosya konumu da gözükmüyor. Nasıl yapacağım bilen var mı?
Çalıştıra %appdata% yazın sonra .minecraft klasörünü silin.

İndirdiğiniz launcherın ismi neyse o klasörü de silin.

Üstteki arkadaşın dediğini yapın ve herhangi bir 3 parti kalıntı temizleme aracı ile kalıntılarını temizlemeyide unutmayın.

Üstteki arkadaşın dediğini yapın ve herhangi bir 3 parti kalıntı temizleme aracı ile kalıntılarını temizlemeyide unutmayın.

Bir tane program vardı kurduktan sonra menüden bir şeye tıklıyordunuz sonra ekrana Crosshair gibi bir şey geliyordu, programın üstüne basınca her şeyi siliyordu. O tarz programlarda kullanabilirsiniz ama Minecraft gibi oyunlar bilgisayara örümcek ağı gibi yapışmıyor fazla, rahat olun. O tarz olaylar GameLoop (PUBG Mobile) tarzı emulatörler için geçerlidir.

İlginiz için teşekkür ederim.

Çalıştıra %appdata% yazın sonra .minecraft klasörünü silin.

İndirdiğiniz launcherın ismi neyse o klasörü de silin.
3. Parti hile yazılımı indirdim. Cs2 de arkadaşımla eğlenmek için 1 günlük satın aldım. PC virüs olarak algıladı. Normal dediler doğru mu? Ayrıca Malwarebytes ile pc yi taradığımda uygulamayı buluyor. Direkt kalıcı siler mi?

Hile ve türevleri şeyleri indirmeyin. Ne olacağı belli değil. Hiçbir hileye güven olmaz. Ayrıca insanların oyun zevkini baltalamak hoş bir şey değil. Malwarebytes ile tarayın sonra karantinaya alıp silin. Sonra yapabiliyorsanız tam tarama yapın veya Kaspersky falan kullanın. Tabii en temizi formattır. Ben olsam riske girmezdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…