McAfee antivirüs programı tamamen nasıl silinir?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Gençler selam, benim sorunum şu Laptop'da 1 hafta öncesinde bir sıfırlama işlemi gerçekleştirdim ve HP'nin bir laptopu olduğu için McAfee antivirus programı geldi ve sildim onun yerine Malwarebytes indirdim fakat laptopun bazı yerlerinde hala McAfee dosyaları görüyorum bunları tamamen silme gibi bir şey mümkün mü?

Güvenli modda mı sildiniz AV'yi? Sıfırlamak yerine temiz kurulum yapmanızı öneririm. Bir de Malwarebytes lisansınız yoksa 14 gün içinde farklı bir AV bulmanız gerekebilir.

Güvenli modda mı sildiniz AV'yi? Sıfırlamak yerine temiz kurulum yapmanızı öneririm. Bir de Malwarebytes lisansınız yoksa 14 gün içinde farklı bir AV bulmanız gerekebilir.
Güvenli modda silmedim. Temiz kurulum Laptop yeni olduğu için flash ile uğraşmak hiç istemedim doğrusu. Malwarebytes lisansım yok maalesef 14 gün bittikten sonra Windows Defender ile Allaha Emanet yoluma devam ediyorum hep öyle oldu.

Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin gerçi şu an normal olarak sildiğiniz için Revo görür mü bilmiyorum normalde Revo ile sildiğinizde kalan artık dosyalarını da siliyor.

Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin gerçi şu an normal olarak sildiğiniz için Revo görür mü bilmiyorum normalde Revo ile sildiğinizde kalan artık dosyalarını da siliyor.
O zaman soruyu sizin için değiştireyim. Kalan artık dosyaları silmenin bir yolu var mıdır?

O zaman soruyu sizin için değiştireyim. Kalan artık dosyaları silmenin bir yolu var mıdır?
McAfee'yi tekrar kurup, Revo ile temizleyebilirsiniz ya da Bilgisayarım bölümünden arama kısımına McAfee yazdığınızda karşınıza dosyaların çoğu çıkacak manuel olarak tek tek silebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı