McAfee trojan bildirimi yanlış mı?

• Konuyu başlatan 3ymen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 181

3ymen

Attopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar bugün bu saatlerde Google de geziniyordum sağ alt ta trojan var diye bildirim geldi.
Tarama yap dedim ve bildirimde 3 diyorken rastgele bir anda yaptığı taramada 7 tane trojan buldu.
YouTube'a yazdım ve sahte McAfee trojan bildirimi kanmayın diye video çıktı. PC'de trojan olup olmadığını nereden anlayabilirim?

Öncelikle selamlar bugün bu saatlerde Google de geziniyordum sağ alt ta trojan var diye bildirim geldi.
Tarama yap dedim ve bildirimde 3 diyorken rastgele bir anda yaptığı taramada 7 tane trojan buldu.
YouTube'a yazdım ve sahte McAfee trojan bildirimi kanmayın diye video çıktı. PC'de trojan olup olmadığını nereden anlayabilirim?

McAfee'yi silip kaspersky yükleyip taratın hocam.

AVG veya Kaspersky indir arkadaşın dediği gibi sonra taratın şüphelenirseniz Windows Defender çevrimdışı taraması da yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bedava zaten Kaspersky.
Nasıl bedavamı ben bulamadım link atarmısınız

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

burada sahte diyor

burada sahte diyor
Buradan indirip taratın.

Bedava değil AVG de Kaspersky'da demo sürümü var AVG iyidir ama demosu uzun sürer.

Buradan indirip taratın.
çok teşekkürler

Buradan indirip taratın.

Hızlı tarama yaptım kötü yazılıma ait herhangi bir şey çıkmadı bu bildirimin kandırmacadan ibaret olduğunu gösterebilir mi?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı