Elektronik MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL

@Silinen üye @Erenovsky hocam FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum manyetik %60 klavyelerde hikayeli oyunları rahat oynayabilir miyim veya herhangi bir sorun olur mu?

@Silinen üye @Erenovsky hocam FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum manyetik %60 klavyelerde hikayeli oyunları rahat oynayabilir miyim veya herhangi bir sorun olur mu?
Ben sürekli yazı yazdığım için 60 klavyeye alışamamıştım ama bannerlord yada yön tuşları kullanılan oyunlar oynamıyorsan fazla sorun yaşayacağını sanmam.

Sıkıntı olmaz hocam bende hem FPS hem hikayeli oynuyorum ben %100'den geçmiştim.

Hocam bir de bende optik switch klavye var sesi fazla ve MCHOSE Ace 60 veya FUN60 düşünüyorum çok ses çıkarırlar mı?

Hocam bir de bende optik switch klavye var sesi fazla ve MCHOSE Ace 60 veya FUN60 düşünüyorum çok ses çıkarırlar mı?
Hocam öyle düşündüğünüz gibi çok bir ses çıkartmıyor bence manyetikler ya bide

Hocam İyzico Parolapara'dan ödeme yaptım Parolapara direkt geldi İyzico gelmedi ne yapmam lazım.

ileri girdikten sonra İyzico ile öde seçeneğini seçin.

indirimi başka bi ürün üstünde kullanmak istiyorum fakat kart girme yerine gelene kadar ürün hala kendi fiyatında görünüyor siparişi oluşturduktan sonra mi cash back geliyor yoksa iyzicoda fiyatı girerken mi düşüyor

Önce ürünün ücretini ödüyorsunuz hocam, ödeme yaptıktan sonra cashback olarak geliyor, fiyatı girerken düşmüyor yani.

Önce ürünün ücretini ödüyorsunuz hocam, ödeme yaptıktan sonra cashback olarak geliyor, fiyatı girerken düşmüyor yani.
Hocam peki ben simdi PAROLAPARA yı kullanmadan sadece iyzico ile alışveriş yapacağım fakat biraz kafam karıştı.İyzico ile öde ye bastıkdan sonra telefon numarası gireceğim ama daha sonra kart bilgilerini girerken iyzico dan sanal kart oluşturup o kartın bilgilerinimi gireceğim yoksa paranın şuan bulunduğu kartın bilgilerinimi gireceğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…