MCHOSE Ace68 Air yerine klavye önerisi

Bütçe
3300

yagiz55

Hectopat
Daha fazla  
Dediğim klavyeyi alacaktım bugün daha dün baktığımda gamingen sitesinde 3300KEN 400 TL zam gelmiş. Açıkçası zam gelince cok pahalı geldi daha iyisi var mıdır bu fiyata ya da hala alınır mı?

Dediğim klavyeyi alacaktım bugün daha dün baktığımda gamingen sitesinde 3300KEN 400 TL zam gelmiş. Açıkçası zam gelince cok pahalı geldi daha iyisi var mıdır bu fiyata ya da hala alınır mı?

Manyetik bakacaksanız pek yok. Mekanik alacaksanız bunu alın geçin.

Manyetik bakacaksanız pek yok. Mekanik alacaksanız bunu alın geçin.

Maalesef manyetik arıyorum.

Mekanikte AULA F108-PRO diye bir model var onu önerebilriim. Fiyatı en son 3000 TL civarı idi şu an ne kadar bilgim yok açıkçası

Mekanik bakıyor olsaydım değerlendirirdim ama maalesef manyetik switch bakıyorum.

Sizin tercihiniz hocam ama bu bütçelerdeki mekanikler pek tatmin etmez kaldı ki markaların bas bas bağırarak tanıttığı o özelliklerde havadan sudan birkaç tanesi hariç. Chilkey ND65 en mantıklı seçenek eğer manyetikten vazgeçeseniz.

Sizin tercihiniz hocam ama bu bütçelerdeki mekanikler pek tatmin etmez kaldı ki markaların bas bas bağırarak tanıttığı o özelliklerde havadan sudan birkaç tanesi hariç. Chilkey ND65 en mantıklı seçenek eğer manyetikten vazgeçeseniz.

Anlıyorum bir düşüneceğim ama özellikle rekabetçi oyunlarda ciddi rank kasmak için alacağım klavyeyi o yüzden manyetik istiyordum.

Anlıyorum bir düşüneceğim ama özellikle rekabetçi oyunlarda ciddi rank kasmak için alacağım klavyeyi o yüzden manyetik istiyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı