MCHOSE G75 Pro alınır mı?

Hocam çok mutlu olurum manyetik ne oluyordu bu arada.

G75 Pro manyetik dehil mekanik hocam, sesi için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam farkı açıklar mısınız mekanik manyetik yani ytde flan gormustm manyetikde cok ufak bi basma ile tuş algılıyordu

Hocam farkı açıklar mısınız mekanik manyetik yani ytde flan gormustm manyetikde cok ufak bi basma ile tuş algılıyordu

Manyetikte ayarlayabiliyorsunuz algilama mesafesini, tek artisi bu. Rapid trigger ve snap rap gibi ozellikler var ekstradan abartilmis seyler ikiside. Ya oyunlarda ban sebebi ornek olarak CS2 yada oyun mekanigine etkisi yok ornegin Valorant. 2000-3000 bandinda giris seviye manyetikler var. Malzeme kalitesi, yazim hissiyati gibi konulsrda mekaniklerden gerideler. Elimde hem G75 Pro hem 7K bandina satilan manyetik switch NuPhy Air 75HE var. Yazim hissiyati olarak 3000 lira bile olmayan G75 Pro beni cok daha mutlu ediyor. Amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece manyetik alinmasini sacma buluyorum manyetik kullanan birisivolarak.

Anladım hocam şu an elimde Lenovo K300 var çok büyük geliyor o yüzdrn değişmek istiyorum G75 Pro alacağım 1 ay içerisinde sağ olun tavsiye için.

Teşekkürler tuş yazısının yanlarda olması sizi rahatsız ediyor mu bir de RGB olarak ne gibi modları var basınca dalganan gibi bir şey vardı sanırım YouTube'da inceleme varsa ona da bakabilirim atarsanız.

İfadeler: kxy

Hocam istediğiniz kadar mod var sizde yapabiliyorsunuz modları çok fazla özellik var ışık yönünden tuşların önde olması çok daha iyi o yönden baktığımız için daha kullanışlı.

Hocam istediğiniz kadar mod var sizde yapabiliyorsunuz modları çok fazla özellik var ışık yönünden tuşların önde olması çok daha iyi o yönden baktığımız için daha kullanışlı.
Kanka şu switchler aklımı karıştırdı isimleri değişik baya, hangisi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…