Elektronik MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu Switch V3 2.499,00 ₺

Klavyeyi düşünen arkadaşlar idefix'ten almak isterse eğer,

1) 3 veya 6 taksit vade farksız (2500₺ üzerine 6 taksit sanırım)
2) Türk telkom 2000'e 300 kupon ( ev veya mobil internet kullananlara özel)

2279 ₺'ye alabilirsiniz en kötü ihtimalle taksitli olarak.

Hocam tam ödeme aşamasındayken K99 olanını gördüm de G98 Pro ile K99 karşılaştırınca hangisi daha iyi acaba?

Hocam bir baktım G98 Pro'mun renk seçeneklerinde switchler değişiyormuş. Tek tek renk seçeneklerinin sesine bak öyle karar ver. K99 6000MAH G98 Pro 8000 mAh. Onun dışında benzer oluyor aynı bütçedekiler. K99'un switchleri G75 Pro'nun kullandığı switch markası ile aynı.

Hocam bir baktım G98 Pro'mun renk seçeneklerinde switchler değişiyormuş. Tek tek renk seçeneklerinin sesine bak öyle karar ver. K99 6000MAH G98 Pro 8000 mAh. Onun dışında benzer oluyor aynı bütçedekiler. K99'un switchleri G75 Pro'nun kullandığı switch markası ile aynı.
Hocam ben hiç anlamıyorum detayından siz daha bilgilisiniz diye sordum aslında, aynı fiyat olsa siz hangisini alırdınız direkt olarak

G98 pro olanda beyaz olanı beğenmiştim, turuncu renkli olmayan beyaz

Hocam ben hiç anlamıyorum detayından siz daha bilgilisiniz diye sordum aslında, aynı fiyat olsa siz hangisini alırdınız direkt olarak.

G98 Pro olanda beyaz olanı beğenmiştim, turuncu renkli olmayan beyaz.

Ben hangisinin görünüşünü ve sesini beğendiysem onu alırdım. Uçuk bir fark yok çünkü aralarında, hemen hemen benzerler.

Ben hangisinin görünüşünü ve sesini beğendiysem onu alırdım. Uçuk bir fark yok çünkü aralarında, hemen hemen benzerler.
K99 alayım o zaman, kendi sitelerinde 10 dolarlık bir fark vardı, bunun için 170 liralık fark ödeyeceğim. Buna istinaden de bir kalite farkı vardır diye düşünüyorum bakalım.

K99'un bataryası daha düşük, switchleri de bir tık daha düşük.
Batarya hiç önemli değil hocam, ikisi de en az 1-2 hafta gider tek şarjla herhalde diye düşünüyorum. Switch kaliteleri arasında vazgeçirecek düzeyde bir fark yoksa k99 alıyorum bugün. Şeklini çok beğendim. Sesi de çok hoştu. Switch kalitesinde çok bir fark var mı vazgeçirecek düzeyde?

Batarya hiç önemli değil hocam, ikisi de en az 1-2 hafta gider tek şarjla herhalde diye düşünüyorum. Switch kaliteleri arasında vazgeçirecek düzeyde bir fark yoksa K99 alıyorum bugün. Şeklini çok beğendim. Sesi de çok hoştu. Switch kalitesinde çok bir fark var mı vazgeçirecek düzeyde?

Hayır vazgeçirecek hiçbir şey yok. Beğendiysen al.

Hocam ben çok hızlı yazı yazarım ve bende şöyle bir sııntı var. Çok hızlı yazınca bazı harfleri arada okumuyor yazıp tekrar siliyor gibi ouyor.
Yukarıda Sııntı ve ouyor kelimelerinde K ve L yi okumadı mesela çok hızlı yazdım.

Hocam ben çok hızlı yazı yazarım ve bende şöyle bir sııntı var. Çok hızlı yazınca bazı harfleri arada okumuyor yazıp tekrar siliyor gibi ouyor.
Yukarıda sııntı ve ouyor kelimelerinde K ve L yi okumadı mesela çok hızlı yazdım.

Hocam driverda düşük gecikme modu gibi bir şey vardı, o açık mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı