Elektronik MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu Switch V3 2.499,00 ₺

Ya hocam galiba bu çift tıklamalar veya duraksamalar benim genel bilgisayarımda oluyor Epomaker klavyemde de aynısı var. Yani galiba 3 Wireless cihaz aynı anda olabiliyor öyle şeyler.

Benim de 3 Wireless'ken oluyordu. Ama kapat aç veya dongle çıkar tak ile düzeliyordu.

Kablosuz vericisinin yakınında sinyali bozan başka bir cihaz olursa çift basma ya da basmama-gecikme durumunu hem G75 Pro hem F75 ile yaşadım. Yanındaki USB'ye flash bellek takınca sorun yok ama içine dosya atarsam çekme sorunu oluyor örneğin.

G75 Pro aldım switchleri bana biraz sesli geldi ama basım hissi vs. güzel, aşırı yumuşak olmaması da güzel. Ama basım hissi MX Cherry brown a göre biraz daha yüksek gibi geldi her ne kadar ikisi de 45G görünsede.

Stok gelmiş alamayanlar saldırabilir.
tam paramın yetmediğini farkettim ancak sonra 500tl iyzico bakiyem olduğu aklıma geldi Fun 60 Max psikopatı olarak tercihim kesinlikle bu cekiyorum hemen.

Bir şey sormam gerekiyor şu an İyzico hesabı açtım numara e-posta doğruladım sanalkart oluşturdum kampanyaya başvuru yaptım. T.C. doğrulamazsam faydalanabiliyor muyum kampanyadan? T.C. zorunlu değil gibi gözüküyor böyle de kullanılıyor sanki.Net bilginiz var mı? Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı