Elektronik MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu Switch V3 2.499,00 ₺

Yalitim, yazilim, switch, hissiyat, malzeme kalitesi gibi avantajlarin yani sıra tusları isik gecirdigi icin G75 Pro cok daha mantikli. Mantikli bana gore. Ayriyetrn bataryasıda daha buyuk. M75'in tek artısı KNOB olur.

Anladım hocam teşekkürler. Yani kısaca bu fiyata daha iyisi yok diyorsunuz.

Siyah modelini kullanan kişiler varsa eğer renkleri canlı mı durmaktadır? (G75 Pro)

Aula F75 alan arkadaşım bunu görmesin. Eğer daha iyi ise kısa süreli bir sinir krizi geçirecek çünkü.

Acaba bunu da kendime mi alsam. Güzel midir?

Daha iyi F75'ten evet .

Siyah modelini kullanan kişiler varsa eğer renkleri canlı mı durmaktadır? (G75 Pro)

İncelemeyi görmüştüm hocam zatende, siyah kullanan bir kullanıcı göremedim 27 sayfayı gezdim maalesef. Diğer ekipmanların yanında beyaz olunca çok sırıtacağından sormuştum.

İncelemeyi görmüştüm hocam zatende, siyah kullanan bir kullanıcı göremedim 27 sayfayı gezdim maalesef. Diğer ekipmanların yanında beyaz olunca çok sırıtacağından sormuştum.

Siyah versiyonu gelmemisti cunku daha once, yeni gelecek. Beklerseniz oda gelecektir stoklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…