K kitapsız Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #61 satsuujin dedi: Ya siyahı aldım da iziyco ile odeme yapamadım spariş onaylandı odeme bekleniyor ne yapmam lazım. Aldım siyah olanı umarım hayal kırıklığı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki kargoya verildi mi? Dün sipariş vermiştim, haftaya kalırsa kötü olacak.
satsuujin dedi: Ya siyahı aldım da iziyco ile odeme yapamadım spariş onaylandı odeme bekleniyor ne yapmam lazım. Aldım siyah olanı umarım hayal kırıklığı olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki kargoya verildi mi? Dün sipariş vermiştim, haftaya kalırsa kötü olacak.
satsuujin Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #62 kitapsız dedi: Hocam sizinki kargoya verildi mi? Dün sipariş vermiştim, haftaya kalırsa kötü olacak. Genişletmek için tıkla... Bakayım bir.
kitapsız dedi: Hocam sizinki kargoya verildi mi? Dün sipariş vermiştim, haftaya kalırsa kötü olacak. Genişletmek için tıkla... Bakayım bir.
K kitapsız Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #63 egemebb dedi: Sanırım fiyat güncellenecek. Genişletmek için tıkla... Evet güncellemişler siyahı 2700 beyazı 2500 yapmışlar.
egemebb dedi: Sanırım fiyat güncellenecek. Genişletmek için tıkla... Evet güncellemişler siyahı 2700 beyazı 2500 yapmışlar.
satsuujin Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #64 kitapsız dedi: Hocam sizinki kargoya verildi mi? Dün sipariş vermiştim, haftaya kalırsa kötü olacak. Genişletmek için tıkla... Hayır hâlâ hazırlanıyor olarak gözüküyor
kitapsız dedi: Hocam sizinki kargoya verildi mi? Dün sipariş vermiştim, haftaya kalırsa kötü olacak. Genişletmek için tıkla... Hayır hâlâ hazırlanıyor olarak gözüküyor
B blackripper Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 188 Çözümler 1 19 Temmuz 2025 #65 roxy1881 dedi: Özlemişiz kralı. F/P MCHOSE'in birçok ürünü gelmiş stoğa, ayrıca onlara da bakılabilir: MCHOSE Markalı Ürünler Genişletmek için tıkla... Switch kalitesi ve sesi nasıl hocam izlediğim videolara göre blue switch gibi görünüyor sesi vs.
roxy1881 dedi: Özlemişiz kralı. F/P MCHOSE'in birçok ürünü gelmiş stoğa, ayrıca onlara da bakılabilir: MCHOSE Markalı Ürünler Genişletmek için tıkla... Switch kalitesi ve sesi nasıl hocam izlediğim videolara göre blue switch gibi görünüyor sesi vs.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.450 Makaleler 1 Çözümler 120 Yer İstanbul 19 Temmuz 2025 #66 blackripper dedi: Switch kalitesi ve sesi nasıl? Hocam. İzlediğim videolara göre blue switch gibi görünüyor sesi. Genişletmek için tıkla... Switchleri piyasada bulabileceğin kaliteli switchlerden bir tanesi. Sesi gayet tok ve hoş. Bu fiyat bandında nimet gibi bir şey.
blackripper dedi: Switch kalitesi ve sesi nasıl? Hocam. İzlediğim videolara göre blue switch gibi görünüyor sesi. Genişletmek için tıkla... Switchleri piyasada bulabileceğin kaliteli switchlerden bir tanesi. Sesi gayet tok ve hoş. Bu fiyat bandında nimet gibi bir şey.
B blackripper Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 188 Çözümler 1 19 Temmuz 2025 #67 roxy1881 dedi: Switchleri piyasada bulabileceğin kaliteli switchlerden bir tanesi. Sesi gayet tok ve hoş. Genişletmek için tıkla... Akko yellow Pro V3 mu daha iydir bu mu hocam parmaklar keycaps üzerinde beklerken kendi kendine basma vs olur mu?
roxy1881 dedi: Switchleri piyasada bulabileceğin kaliteli switchlerden bir tanesi. Sesi gayet tok ve hoş. Genişletmek için tıkla... Akko yellow Pro V3 mu daha iydir bu mu hocam parmaklar keycaps üzerinde beklerken kendi kendine basma vs olur mu?
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.450 Makaleler 1 Çözümler 120 Yer İstanbul 19 Temmuz 2025 #68 blackripper dedi: Akko Yellow Pro V3 mi daha iyidir, bu mu hocam? Parmaklar keycaps üzerinde beklerken kendi kendine basma vs. olur mu? Genişletmek için tıkla... İki switchde iyidir. Hangisinin sesi hoşuna gittiyse onu tercih edebilirsin. Parmaklar keycaps üzerinde beklerken kendi kendine basmaz.
blackripper dedi: Akko Yellow Pro V3 mi daha iyidir, bu mu hocam? Parmaklar keycaps üzerinde beklerken kendi kendine basma vs. olur mu? Genişletmek için tıkla... İki switchde iyidir. Hangisinin sesi hoşuna gittiyse onu tercih edebilirsin. Parmaklar keycaps üzerinde beklerken kendi kendine basmaz.
B blackripper Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 188 Çözümler 1 19 Temmuz 2025 #69 roxy1881 dedi: İki switchde iyidir. Hangisinin sesi hoşuna gittiyse onu tercih edebilirsin. Parmaklar keycaps üzerinde beklerken kendi kendine basmaz. Genişletmek için tıkla... Dareu dream switch kullandım birkaç dk LoL'de skiller kendi kendine basıyordu sattım tekrardan.
roxy1881 dedi: İki switchde iyidir. Hangisinin sesi hoşuna gittiyse onu tercih edebilirsin. Parmaklar keycaps üzerinde beklerken kendi kendine basmaz. Genişletmek için tıkla... Dareu dream switch kullandım birkaç dk LoL'de skiller kendi kendine basıyordu sattım tekrardan.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.241 Makaleler 2 Çözümler 38 19 Temmuz 2025 #70 bdrhncagriozdmrr dedi: Sırıtmaz benim her şey siyah, beyaz aldım. Gerçi şu an kulaklığım beyaz, klavyem beyaz oldu. Bir farem siyah ya ama Wraith Speed mouse pad ile sırıtmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Alabilmene sevindim hocam.
bdrhncagriozdmrr dedi: Sırıtmaz benim her şey siyah, beyaz aldım. Gerçi şu an kulaklığım beyaz, klavyem beyaz oldu. Bir farem siyah ya ama Wraith Speed mouse pad ile sırıtmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Alabilmene sevindim hocam.