Elektronik MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu Switch V3 2.499,00 ₺

Rekabetçi oyun oynuyorum genellikle. Dareu EK75 RT manyetik klavyem var. Buna geçmeye değmez değil mi? Bu klavye çok hoşuma gitti ama mekanik bu. Bu markanın Dareu'dan daha iyi olan çok iyi manyetik klavyesi var mı? Yani Dareu'dan geçmeme değer dediğiniz.

Rekabetçi oyun oynuyorum genellikle. Dareu EK75 RT manyetik klavyem var. Buna geçmeye değmez değil mi? Bu klavye çok hoşuma gitti ama mekanik bu. Bu markanın Dareu'dan daha iyi olan çok iyi manyetik klavyesi var mı? Yani Dareu'dan geçmeme değer dediğiniz.

Al, hem manyetik hem mekanik klavyen olsun. Birine geçmene gerek yok illaki, değişe değişe kullan.

Hayır G75 manyetik değil, mekanik.

Kullandığımdan yana bir sıkıntısı yok, sesi gayet güzel. Uzun ömürlü olarak da bu bütçedeki manyetiklerden daha uzun ömürlü.

Sıkıntısı nasıl yok? Keycaplerin içinden geçmişsin. Sana uzun ömürlü klavye diye bir şey yok.

Sıkıntısı nasıl yok? Keycaplerin içinden geçmişsin. Sana uzun ömürlü klavye diye bir şey yok.

Onu ben 5. kattan firlattim ondan.

Komik olan ne?

Akko V3 Cream Yellow Pro switch bunda ki switchden daha iyi degil mi neden bu kadar öneriliyor bu klavye fiyatı da pek uygun degil.

Akko çok iyi bir switch değil ki. V3 Pro cream yellowu herkes çok iyi sanıyor ancak yok öyle bir şey. Ktt daha iyi.

Onu ben 5. kattan firlattim ondan.

Akko çok iyi bir switch değil ki. V3 Pro cream yellowu herkes çok iyi sanıyor ancak yok öyle bir şey. Ktt daha iyi.

Akko MonsGeek MG75W düşünüyordum switchleri iyi diye 500 mAh bataryası olmasına rağmen o zaman alınmaz yani Royal Kludge R75 ile bu klavye arasında kaldım. Farka değer mi switch kalitesi olarak​

Akko MonsGeek MG75W düşünüyordum switchleri iyi diye 500 mAh bataryası olmasına rağmen o zaman alınmaz yani Royal Kludge R75 ile bu klavye arasında kaldım. Farka değer mi switch kalitesi olarak​

Evet kesinlikle değer, mg75w çöp bir klavye 500 mah olması en büyük eksisi. Rgb de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı