Elektronik MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu Switch V3 2.499,00 ₺

Manyetik değil miydi bu?

Hayır G75 manyetik değil, mekanik.

Çok fazla oynayan birisi değilim sürekli ancak oynadığım vakitte başından kalkmıyorum. Benim için uzun ömürlü olması, birkaç aya sıkıntı çektirmemesi yeterlidir. Kullandığınızdan bu yana bir sıkıntısını gördünüz mü acaba?

Kullandığımdan yana bir sıkıntısı yok, sesi gayet güzel. Uzun ömürlü olarak da bu bütçedeki manyetiklerden daha uzun ömürlü.

Hayır G75 manyetik değil, mekanik.

Kullandığımdan yana bir sıkıntısı yok, sesi gayet güzel. Uzun ömürlü olarak da bu bütçedeki manyetiklerden daha uzun ömürlü.

Vaktini alıyorum kusura bakma son bir sorum olacak hocam. X75 ile arasındaki fiyat farkına değecek bir durumu var mıdır bahsettiğimiz model klavyenin?

Vaktini alıyorum kusura bakma son bir sorum olacak hocam. X75 ile arasındaki fiyat farkına değecek bir durumu var mıdır bahsettiğimiz model klavyenin?

X75'in tasarımını sevmiyorum tabii kişisel biraz. X75 yerine Z75s alırdım ama tek farkları Z75sin üst kapağının alüminyum olması. Bütçeyi harcamak istemezsen G75 al ve evet farkları çok az değecek bir fark yok.

Stok gelmiş alamayanlar saldırabilir.

Klavye boyutu olarak takıntım yok %60 da kullanırım 65 de kullanırım 75'te aynı bütçede Fun 60 Max mı yoksa bu modelmi sizce fazla oyun oynamam biraz sessiz olsun isterim en dengeli seçim ne olur bu noktada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı